Waar overnachten aan het Balatonmeer? De leukste glampgings & verblijven

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten aan het Balatonmeer? De leukste glampgings & verblijven

22 april 2021 in Hongarije0 reacties

Tijdens je bezoek aan het Balatonmeer heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven aan het Balatonmeer!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Barackvirág Apartmanház

Wil je liever zelf kiezen waar je gaat en staat wanneer je maar wil? Verblijf dan in een van de Barackvirág appartementen op het schiereiland Tihany! Dit oude pand werd volledig gerenoveerd en biedt nu elegante kamers ter beschikking. De studio's zijn ingericht in een landelijke stijl die typerend is voor Tihany, met thematische meubels en verschillende designelementen. In de warme zomermaanden kan je nagenieten op het gezellige terras en een duik nemen in het zwembad. Meer info en boeken.

  1. OliverLux Aparthotel

Het recent nieuw gebouwde appartementenhuis OliverLux in Tihany, direct aan het water aan de voet van de abdij van Tihany, biedt luxe appartementen met panoramisch uitzicht op het Balatonmeer en biedt maximaal comfort, op 50 meter van de betoverende oevers van het Balatonmeer, in nabijheid van Tihany Boat Station.

Niet alleen vanaf het balkon, maar ook vanuit je bed en de woonkamer heb je prachtig uitzicht. In de ochtend kan je genieten van de unieke zonsopgang en een continentaal ontbijt. Verder kan je na een dagje vertoeven aan het Balatonmeer, genieten van een momentje in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Hotel Silverine Lake Resort

Hotel Silverine Resort in Balatonfüred beschikt over elegante accommodatie. Hier kan je in het restaurant genieten van de typisch Hongaarse specialiteiten terwijl je uitkijkt op het meer vanop het terras. Elke ochtend word je nog eens lekker verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt en tegen een toeslag kan je eventueel deelnemen aan een wijnproeverij. Dat slaan wij alleszins niet af! Verder beschikt het hotel ook nog over een een seizoensgebonden bar aan het strand, een sparuimte met infraroodsauna, hot tub en binnenzwembad, en een eigen jachthaven. Meer info en boeken.

  1. Partvilla Balatonboglar

Deze prachtige Partvilla Balatonboglar in de badplaats Balatonboglár, heeft een eigen strand aan het Balatonmeer en biedt moderne accommodatie. Na een goede nachtrust, geniet je van een heerlijk ontbijtje en kan je meteen richting het strand aan het meer. Hier kan je de hele dag lekker luieren en genieten van het zonnetje. Liever ietwat actiever zijn en de omgeving verkennen? Dan kan je altijd fietsen huren bij de 24-uursreceptie! Meer info en boeken.

  1. Mala Garden Design Hotel

Mag het al wat specialer zijn? Het superior 4-sterrenhotel Mala Garden Design Hotel is ontworpen in de stijl van het eiland Bali en ligt direct aan de oever van het Balatonmeer in Siofok. Dat is dubbel genieten! Het hotel biedt een restaurant met Hongaarse, Thaise en vegetarische gerechten. Verder heb je ook nog een spa die voorzien is van een hot tub, een Finse sauna, een infraroodsauna, een tropische douche en Thaise massages. Je kan hier ook fietsen huren, windsurfen en zwemmen in het Balatonmeer of ontspannen op het eigen zonneterras boven het water. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Annuska

Boutique Hotel Annuska bevindt zich in Balatonfüred op slechts 200 meter van het Balatonmeer, en biedt de perfecte omstandigheden voor een ontspannen vakantie. De ruime moderne kamers zijn voorzien van alle comfort en bieden een goede nachtrust. Je kan ontspannen in het bubbelbad of in de sauna maar even goed kan je een frisse duik nemen in het buitenzwembad. Tegen een kleine toeslag kan je ook een heerlijk massage verkrijgen. Meer info en boeken.

  1. Lakesidehouse Szofi

Liever verblijven in een vakantiehuisje? Lakesidehouse Szofi ligt in Zamárdi, dicht bij het avonturenpark Zamardi en is een absolute aanrader. De moderne accommodatie is gelegen op wandelafstand van het meer en biedt ruime kamers die voorzien zijn van alle nodige comfort. Het gezellige Lakehouse beschikt verder over een kinderspeelplaats en in de buurt kan prachtige wandelingen maken, windsurfen, of genieten van een goed boek in de tuin. Meer info en boeken.


  1. Residence Hotel Balaton

Residence Hotel Balaton Superior Conference & Wellness Hotel ligt in Siófok, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en op slechts een paar minuten lopen van het Balatonmeer in een rustige buitenwijk! Het moderne, exclusieve ontwerp van het hotel en de activiteiten in de omgeving, trekken heel wat gasten aan. De moderne kamers garanderen je een heerlijke nachtrust in de comfortabele bedden en 's ochtends kan je vanop het balkon genieten van de zonsopgang.

Wil je graag ontspannen na een dagje sightseeing? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het hotel beschikt namelijk over een wellnesscentrum van bijna 700 vierkante meter. Je vindt hier onder andere hot tubs binnen en buiten, saunaprogramma's, unieke wellnessfaciliteiten en een ongeëvenaarde gastronomie het hele jaar door. Meer info en boeken.

  1. Bali Paradise

Deze moderne appartementen van Bali Paradise, ben je zeker van een onvergetelijk verblijf. Op wandelafstand van het Balatonmeer en op 700 meter van het befaamde Balaton Sound Festival is deze accommodatie de ideale uitvalbasis. De ruime kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Bij mooi weer kan je vanop het balkon genieten van het prachtige uitzicht terwijl je gezellig met vrienden of familie kan barbecueën. Meer info en boeken.

  1. Hotel Azur Siofok

Het Hotel Azur Siofok ligt in Siófok, aan de oever van het Balatonmeer en beschikt over ruime, moderne kamers. Het viersterrenhotel heeft ook een gratis eigen zandstrand, evenals een gratis wellnesscentrum met 2 zwembaden, een hot tub en een sauna. Wanneer je liever wat sportief wil zijn, kan je je altijd uitleven in het fitnesscentrum. Vervelen zal je hier zeker niet! Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Hongarije

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Hongarije? Geen zorgen! Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Hongarije met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Hongarije.

Hongarije

Gratis reisgids Hongarije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?