Reacties op Japanse Tuin in Hasselt bezoeken? Alle info, foto's & video"

9 ervaringen

- 10 juli 2023 - Peter helsen

Ben zeer tevreden over de site de Japanse tuin was prachtig en het was leuk om te wandelen in Hasselt en van alles te bezichtigen

- 9 april 2022 - Kero Pierre

Wij hebben over 14 dagen Hasselt bezocht , hetgeen NIET onze eerste keer was , zijn speciaal naar ginder gegaan voor de Japanse tuin . De Tuin is uitstekend , jammer hadden wij misschien 2 weken later moeten gaan voor de mooie bloesem . Maar toch hebben wij ons niet verveeld in die prachtige stad . Lekker eten en winkelen behoord hier ook bij . Ons twee dagen waren goed gevuld , voor herhaling vatbaar . Wij hebben lekker overnacht in het hotel " Holliday Inn " zeer goed . Dit was al de tiende keer dat wij naar Hasselt komen , en nog zijn wij het niet beu . EEN AANRADER . Pierre Kero

- 21 april 2021 - Caroline Potteau

mooie info over Hasselt in mei brengen we een bezoek :)

- 8 april 2021 - Karl Caals

Het was voor ons het eerste bezoek aan Hasselt ooit, al zijn we 58 en 60 jaar jong. Allebei waren we positief verras door de vele beelden in de stad, maar ook van de horecamogelijkheden en het winkelaanbod. Wij gaan na de coronacrisis en bij beter weer (wij waren daar op 8 april, de bekende grillen) zeker opnieuw. Het enige nadeel vond ik dat er wel eens onduidelijke trajectaanwijzingen gegeven werden, maar dan hebben we nog altijd Google maps. Het bezoek aan de Japanse tuin 's namiddags bekroonde onze dag. Echt, een onverhoopte meevaller en voor herhaling vatbaar!

- 7 april 2021 - Franklin Gelderland

De uitleg ziet er fantastisch uit, zodra Corona het toelaat, gaan we naar Hasselt.

- 7 april 2021 - Van Herck Eddy

Top !!!

- 6 april 2021 - L.A. Frey

Heel duidelijke uitleg!! wij gaan zeker gebruikt van maken.

- 6 april 2021 - JEAN PIERRE DE SMET

Een totaal onbekende stad voor mezelf, maar na het lezen van deze handleiding word het voor me een stad welke ik beslist zal bezoeken. Een aanrader voor iedereen welke toerisme in eigen land wil doen.

- 6 april 2021 - Marie France Asselbergh

Zoals altijd topinfo! De Reisroutes gidsen zijn een trouwe compagnon geworden voor stedentrips in binnen- en buitenland, ritten en tochten.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?