Waar overnachten op Santorini 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Waar overnachten op Santorini 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

31 maart 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek op Santorini heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op Santorini.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Mystique Hotel

Wij verbleven tijdens onze vakantie in Santorini in het prachtige Mystique Hotel in Oia, dit was een ware sensatie. Het zicht is onbeschrijfbaar mooi. 's Morgens is er steeds ontbijt met typisch Griekse specialiteiten en veel verse producten. Volgens mij een van de mooiste plekken op Santorini om te overnachten. Vergeet zeker niet om een duik te nemen in de infinity pool en geniet van het adembenemend uitzicht op de vulkaan en de caldera. Meer info en boeken.

  1. The Museum Project Oia

The Museum Project Oia ligt pal in het hart van het prachtige Santorini. Neem een duik in het buitenzwembad en geniet in alle rust van je vakantie. Enkele kamers beschikken over een balkon met uitzicht op de tuin of op het zwembad. De kamers zijn charmant en uniek, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Meer info en boeken.

  1. Sole d’oro Luxury Suites

Verblijven dicht bij het strand van Cape Columbo? Sole d’oreo Luxury Suites is er op een steenworp van verwijderd. Geniet op het zonneterras van het hotel met een lekkere cocktail van de bar. Neem een plons in het verfrissende buitenzwembad en geniet 's ochtends van een heerlijk uitgebreid Grieks ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Canaves Oia Boutique Hotel

Op zoek naar een luxeverblijf? Canaves Oia Boutique Hotel is een 5* sterrenhotel gelegen op de rand van een klif dat uitkijkt op de caldera. Het boetiekhotel is de ideale plek voor een onvergetelijk verblijf op dit magisch eiland. Geniet van verrukkelijke maaltijden en frisse drankjes en plons nadien even in het buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Thirea Studios

Thirea Studios biedt appartementen aan in een eigen Cycladische stijl en beschikt over ruime terrassen. Je kan dagelijks genieten van een vers en uitgebreid ontbijt. In de buurt van het hotel zijn er ook heel wat eet- en gezellige drinkplaatsen gevestigd. Vanuit de kamers heb je bovendien ook een prachtig uitzicht op de vulkaan en de Caldera. Meer info en boeken.

  1. Abyss Santorini

Overnacht in Abyss Santorini geïnspireerd door de unieke texturen en kleuren van het vulkanische terrein. Het hotel heeft bladgoude details en heeft een fenomenaal uitzicht op de Caldera. Geniet tijdens je verblijf elke ochtend van een rijkelijk ontbijt. Het hotel biedt een onvergetelijke ervaring aan het zwembad en uitzicht op de zee. Meer info en boeken.

  1. Maryloujohn Villas Oia

Of wat dacht je van een verblijf in een 200-jaar oude kapiteinshuis? Maryloujohn Villas Oia ligt op een kwartiertje wandelen van het strand. Geniet iedere ochtend van een kopje koffie op het een van de zonneterrassen terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de vulkaan en de zee. De kamers zijn volledig uitgerust met karakteristiek meubilair en vanuit de douche heb je uitzicht op de Egeïsche Zee of de vulkaan. Meer info en boeken.

  1. Rimida Villas

Rimida Villas is gelegen in de spectaculaire regio Perivolas. Vanop het terras kan je genieten van het panoramisch uitzicht op de vulkaan Caldera en op de zee. De accommodaties zijn gedecoreerd in typische stijl van Santorini. Slaap op bedden die stenen platforms zijn en gehakt uit de rotsen en wordt wakker met een heerlijk ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. Chic Hotel Santorini

Of verblijf in het rustigere dorpje Firostefani in het Chic Hotel Santorini. Het is een elegante luxe accommodatie op wandelafstand van de hoofdstad van het eiland, Fira. Het hotel is in 2017 gerenoveerd in een cycladische unieke architectuur. Geniet op het balkon van een panoramisch uitzicht op de vulkaan en de zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel Porto Fira Suites

Hotel Porto Fira Suites gelegen op de Caldera-kliffen van Fira, met een prachtig uitzicht op de vulkaan. Smelt weg in het diepe blauw van de zee en de beroemdste zonsondergang vanaf je eigen balkon. Een stijlvol pand dat onlangs gerenoveerd is en bestaat uit suites in Cycladische stijl met lokale elementen. De stenen suites met vloeiende vormen zijn mooi gecombineerd met witgekalkte muren. Het straalt simpelweg eenvoud en luxe uit.

Vanwege de perfecte ligging is Porto Fira Suites de ideale uitvalsbasis voor wandelingen door de historische wijk van Fira of voor boottochtjes naar de vulkaan en het eiland Nea Kameni. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze gratis reisgids Santorini

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op Santorini? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Griekse Eilanden (105 blz.) vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekse Eilanden

Gratis reisgids Griekse eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?