Waar overnachten op Corfu 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Waar overnachten op Corfu 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

9 juni 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je vakantie op Corfu heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op Corfu. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Eleals Hotel

Verblijf in het splinternieuw luxehotel Eleals. Gelegen aan een privéstrand omgeven door talrijke olijfbomen, is Eleals een toevluchtsoord van rust en sereniteit. Een stijlvol hotel met een onderscheidend karakter en alle voorzieningen die men zich maar kan wensen.

Het biedt een fijne mix van modern en traditioneel design met een minimalistische inrichting en een uniek gevoel van elegantie. Kom tot rust aan zee, geniet van een spectaculair uitzicht op de zonsopgang en geniet van comfort en luxe! Meer info en boeken.

  1. Arcadion Hotel

Het charmante Arcadion Hotel ligt op wandelafstand van het strand en kijkt uit op het plein Spianada en de arcades van Liston in het centrum van Corfu-stad. Je verblijft in een van de ruime kamers die zijn ingericht met handgemaakt meubilair en luxe stoffen.

's Ochtends begin je de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt en voor een romantisch diner kan je terecht in de Bistrot op het dak, waar je kan genieten van het uitzicht op de stad en de Ionische Zee. Meer info en boeken.

  1. Rarakos Houses Corfu

Verblijf je liever in een appartement? Dan raden we een verblijf aan in het Rarakos Houses Corfu. De appartementen zijn rustig gelegen en beschikken over een ruime woonkamer, gezellige ingerichte slaapkamers en een aangename tuin. 's Ochtends is het heerlijk wakker worden op het balkon met een kopje koffie en zicht op de prachtige omgeving. Meer info en boeken.

  1. Resort Grecotel Eva Palace

Mag het al eens wat luxueuzer zijn? Verblijf dan in het luxeresort Grecotel Eva Palace. Het vijfsterrenhotel is gelegen in Kommeno, direct aan het eigen zandstrand. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht op de Ionische Zee en het stadscentrum.

Je verblijft in een van de elegante kamers die uitkijken op zee of de prachtige tuin. De kamers zijn ingericht met romantische accenten zoals een hemelbed en een badkamer met glazen wand. Verder beschikt het hotel ook over een indrukwekkend zwembad met een gezellige poolbar en een spa waar je terecht kan voor een heerlijke massage. Meer info en boeken.

  1. Alkinoi Seaview House by Konnect

Dit charmante, kleurrijke vakantiehuis Alkinoi Seaview House by Konnect ligt in Nissaki, een pittoresk en rustig resort aan de noordoostkust van het eiland Corfu. Het vakantiehuis beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer en een gezellige woonkamer met flatscreen-tv.

Na een lange dag kan je ontspannen in het hydromassagebad en 's avonds kan je vanop je patio genieten van een prachtige zonsondergang. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een auto huren bij de eigenaars. Meer info en boeken.

  1. Corfu Imperial, Grecotel Exclusive Resort

Een ander luxeresort waar je kan genieten van een onvergetelijke vakantie is het Corfu Imperial, Grecotel Exclusive Resort. Het vijfsterrenhotel ligt op een schiereiland en kijkt uit op de Ionische Zee. Vroeger vormde dit paradijselijke eiland een geliefd toevluchtsoord voor leden van het koninklijk huis.

Je overnacht in een stijlvol ingerichte kamer met uitzicht op zee of de tuin of je kan ook altijd verblijven in een van de bungalows middenin de tuin. Vanuit de tuin heb je makkelijk toegang tot de zee.

De gastronomische restaurants bevinden zich op een fraaie locatie aan het water en serveren heerlijke gerechten bereid door een bekroonde chef-kok. Verder beschikt deze accommodatie over 4 privézandstranden, een kiezelstrand en een groot buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Victoria Hill Hotel

Victoria Hill Hotel ligt op een schilderachtige heuvel op wandelafstand van het strand van Dassia. Het hotel biedt eenvoudige, ruime kamers met een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Ionische Zee en de berg Pantokrator. Verder beschikt het hotel ook nog over een zwembad en een restaurant waar je lekker kan dineren. Meer info en boeken.

  1. EK Mare Boutique Resort

Het 4* EK Mare Boutique Resort ligt in Corfu-stad, op een steenworp afstand van het strand van Kavos. Ideaal voor een mooie wandeling bij zonsopkomst langs de zee. De kamers zijn voorzien van een elegante inrichting en beschikken over alle luxe en comfort. Verder biedt het viersterrenresort ook gratis privéparkeergelegenheid, een seizoensgebonden buitenzwembad en een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel The Wave

Het Aparthotel The Wave wordt door een familie beheerd en ligt op wandelafstand van de zee en het stadscentrum van Sidari. Je hebt de mogelijkheid om te overnachten in een van de ruime studio's of in de volledig uitgeruste appartementen. De accommodaties beschikken over een eigen balkon met uitzicht op het zwembad en de Ionische Zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel Acanthus Blue

Acanthus Blue Hotel is een boetiekhotel gevestigd in een neoklassiek gebouw uit 1700. De elegante kamers, ontworpen in een eclectische neoklassieke stijl, zijn voorzien van alle luxe en comfort dat je maar kan wensen. Sommige kamers hebben een balkon en andere bieden uitzicht op de tuin. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een heerlijk à-la-carteontbijt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op de Griekse Eilanden!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Griekse Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Griekse Eilanden (105 blz.) vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekse Eilanden

Gratis reisgids Griekse eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?