Reacties op Mykonos bezoeken? Top 10 x bezienswaardigheden, tips + gratis reisgids"

6 ervaringen

- 6 juli 2022 - Betty

Mykonos is enkel voor liefhebbers van uitgaan. In 1 dag heb je de belangrijkste dingen gezien. De windmolens, litte Venice en Chora. Het is zéker geen eiland voor natuur-en wandelliefhebbers.

- 23 juli 2021 - rudi steyaert

Een te goede reisgids : het aanbod is zo groot dat het moeilijk is om een keuze te maken.

- 3 mei 2021 - filip dejaegere

mooi totaaloverzicht, zeker bruikbaar om Mykonos in zijn geheel te gaan ontdekken.

- 3 oktober 2019 - Fiona Mercier

Goeie, relevante tips en beschrijving van Mykonos. Chora is inderdaad een heel leuke, gezellige, decadente, kleine stad aan zee, met prachtige steegjes volle witgekalkte huizen en kleurige deurtjes, luiken en trappen. Het is bruisend en Chora leeft dag en nacht. Jetsset spotten, lekker eten, prachtige zonsondergang, ... Little Venice is een absolute must om te ervaren. De parking aan de oude haven is een ideale tip om gratis en veilig te parkeren en slechts op loopafstand van het bruisende centrum. Ook Ano Mera is heel gezellig. Wel piepklein. En dat blijken alle dorpen te zijn op Mykonos. Mykonos is ideeal voor een rustige strandvakantie gecombineerd met de levendigheid van Chora en het lekkere eten in de kleinere, rustiger tavernes buiten de stad.

- 25 juni 2019 - Meidina de Hoop

Heel blij met de reisgids. Voor we ergens naar toe wilden speurden we de tips door om op de leukste plekjes te komen! Goeie ondersteuning voor onze heerlijke vakantie;-)

- 26 april 2019 - Hilde van dingenen

Zeer overzichtelijke en leuke reisgids, dankjewel! Je krijgt direct zin om op reis te vertrekken!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?