Reacties op De 13 x mooiste Griekse eilanden: welk eiland bezoeken tijdens je vakantie?"

50 ervaringen

- 2 februari 2024 - sien verstraete

kreta, knossos en in de lente met de brommer (ter plaatse hurjen) het eiland rondrijden. Het is doet denken aan de Griekse tijd van Albiates....

- 29 oktober 2023 - PIETER GRIFFET

Zeer interessant. Klaar en duidelijk

- 16 september 2023 - Erica

Ziet er zeer verzorgd uit, met mooie foto's, duidelijke uitleg over de eilanden. Wij gaan hier zeker meer mee doen. Eerst maar eens goed bestuderen .

- 21 juni 2023 - Mieke Van den Heuvel

Heel mooi overzicht waarmee ik hoop onze droom van enkele Griekse eilanden te bezoeken, dit najaar om te zetten in een concreet plan.

- 6 juni 2023 - Elly

Fijne tips in de voorbereiding op een vakantie

- 20 mei 2023 - Hans de Kok

Allemaal mooie eilanden, maar 1 van de mooiste Griekse eilanden is hier toch echt vergeten: Samos. Vooral voor wandelaars en rustzoekers een waar paradijs, met baaitjes die je alleen in een film ziet. Wie van prachtige natuur houdt met bossen, beekjes en bloemen moet zeker ook Samos bezoeken.

- 18 januari 2023 - rene beugher

goede informatie

- 6 november 2022 - Gregory Roelandt

Al zo'n 30x naar verschillende Griekse eilanden gereisd en nog steeds verliefd op het land, de bevolking, de cultuur én het eten. Moeilijk om een keuze te maken maar als ik toch moet kiezen dan ga ik voor Kefalonia - Fiscardo Bay. Uitstapjes maken doe je naar Assos en Myrtos Beach.

- 2 september 2022 - De Bosschere Christian

De eilanden gids is een schitterende beknopte weergave vol foto's ent aanraders van wat er allemaal te zien is op Kreta, Rhodos, Corfu en Cos waar we zelf al geweest zijn. Wij hebben deze met plezier bekeken, en de mooie herinneringen kwamen spontaan terug.

- 17 augustus 2022 - ludo

Griekenland is een prachtig vakantieland met diverse mooie eilanden als het vasteland dat zeer de moeite is

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?