10 x beste Adults-only hotels en resorts op Kreta: waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x beste Adults-only hotels en resorts op Kreta: waar overnachten?

9 februari 2023 in Griekenland0 reacties

Overzicht met de beste adults-only hotels en resorts op Kreta

Op zoek naar een ontspannend toevluchtsoord zonder kinderen? Verspreid over het hele eiland Kreta, vind je verschillende Adults Only hotels en resorts waar je kan genieten van een zorgeloze vakantie. Lekker lang uitslapen, genieten van een rijkelijk ontbijtje en rustig genieten bij het zwembad of op het strand, heerlijk is dat. Tijdens je verblijf op Kreta, zijn er verschillende adult-only hotels, van luxe resorts tot knusse hotels.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel The Syntopia - adults only (Rethymnon)

Hotel The Syntopia - adults only is een viersterrenhotel waar je ten volle kan genieten in een chique en verfijnde omgeving. Het hotel biedt accommodatie in stijlvol ingerichte kamers met een eigen balkon, uitzicht op de bergen of het zwembad.

Relax aan het zwembad, geniet van een lekkere cocktail bij de bar en proef van de fantastische street food snacks die geïnspireerd zijn op gerechtjes uit verschillende landen in The Canteen. Wat het verblijf extra leuk maakt, is dat het zandstrand vlakbij gelegen is. Ook de leuke winkeltjes en sfeervolle tavernes liggen op wandelafstand van het hotel. Kortom, het is een ideale plek voor een onbezorgde uitrustvakantie. Meer info en boeken.

  1. The Authentic Village Boutique Hotel (Chora Sfakion)

The Authentic Village ligt in Sfakiá, op 2,4 km van het strand Glyka Nera, en biedt moderne accommodatie met authentieke elementen in Sfakia-stijl. Je verblijft in een van de stijlvol ingerichte kamers met een eigen patio dat uitzicht biedt op de tuin of zee. Verder biedt het hotel ook nog een aangename tuin waar je kan genieten van een goed boek in alle rust en stilte. Meer info en boeken.

  1. Mrs. Chryssana Beach Hotel (Kolymbari)

Chryssana Beach Hotel ligt aan het strand in het pittoreske dorpje Kolymbari (bij Chania). Het stijlvolle hotel biedt kamers in minimalistische inrichting met witte en blauwe tinten met een balkon dat uitzicht biedt op de Kretenzische Zee, de tuin of het zwembad.

Geniet van het zonnetje bij het prachtige zwembad of geniet van een verfrissende cocktail bij de bar die omringd wordt door de kleurrijke bloeiende tuinen. Of maak een gezellige wandeling op het kiezelstrand, waar je kan genieten van de rustige omgeving. 's Avonds kan je dan proeven van de Kretenzische en mediterrane verfijnde keuken in het à la carte restaurant. Meer info en boeken.

  1. Cook's Club Heronissos (Chersonissos)

Cook's Club Heronissos bevindt zich op een top locatie in Chersonissos. Het hippe viersterrenhotel ligt in het centrum op wandelafstand van het strand en diverse bars en restaurants. Plof neer op één van de zachte ligbedden bij het zwembad en maak jaloersmakende foto's voor het thuisfront. Geniet van je favoriete cocktail aan de poolbar of wandel zo naar de populaire boulevard. 's Avonds kan je je even terug trekken in de moderne, stijlvolle kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Domes Aulus Elounda (Elounda)

Domes Aulus Elounda is een luxe hotel, gelegen in de mooie badplaats Elounda. In dit prachtige 4-sterren hotel overnacht je in comfortabele suites of bungalows waarvan sommige beschikken over een privé zwembad. Na een heerlijke nachtrust kan je zorgeloos genieten aan het zwembad of zonneterras met adembenemend zicht over de zee en de bergen. Ga voor een ultiem vakantiegevoel met de all-inclusive formule en geniet van heerlijk eten in één van de 4 restaurants. Daarnaast beschikt het adults-only hotel ook over een fitnessruimte en een spa met o.a. schoonheidsbehandelingen. Meer info en boeken.

  1. Giannoulis Grand Bay Beach Resort (Kolymvari)

Het Adults Only Giannoulis Grand Bay Beach Resort combineert de traditionele Griekse stijl met een modern design. Je verblijft in smaakvol ingerichte kamers voorzien van alle luxe die je kan wensen bij een zonvakantie. Vanop je eigen balkon kan je genieten van het uitzicht op de tuin of de zee. Geen zin om een hele dag door te brengen aan het zwembad? Op wandelafstand van het resort ligt het kiezelstrand van Kolymbari dat bekroond werd met de Blauwe Vlag. Meer info en boeken.

  1. Villa Ippocampi - Adults Only (Koutouloufari)

Op zoek naar een aangenaam adults-only verblijf dat geen resort is? Dan is Villa Ippocampi - Adults Only in de heuvels van het pittoreske dorpje Koutouloufari misschien wel iets voor jou. Deze charmante accommodatie biedt ruime appartementen voorzien van slaapkamers, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Na een heerlijke nachtrust kan je een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad, en genieten van een kopje koffie met uitzicht op het zwembad en de tuin. Meer info en boeken.

  1. Stella Island Resort & Spa (Analipsi)

Stella Island Resort & Spa is een luxe verblijf, rustig gelegen aan de rand van het centrum van Analipsis, vlak bij zee en strand. Hier geniet je onder de wuivende palmbomen aan het prachtige lagune-zwembad, dat doorloopt door het hele resort. Met een heerlijke cocktail in je hand geniet je na van een lekkere lunch langs het zwembad.

Even nood aan wat extra ontspanning? Dan kan je enkele uurtjes doorbrengen in de spa van het hotel en genieten van een massage of beautybehandeling, helemaal aangepast naar jouw persoonlijke behoeftes. 's Avonds trek je terug in je prachtig en stijlvol ingerichte kamer met fantastisch decor. Er is ook een mogelijkheid om kamers te boeken die directe toegang hebben tot het zwembad. Zo kan je 's morgens meteen het zwembad in duiken. Voor een ontbijtje kan je terecht in het restaurant gelegen op een idyllisch plekje met uitzicht. Meer info en boeken.

  1. Vasia Ormos - Adults only (Agios Nikolaos)

Vasia Ormos - Adults only is een middenklasse 3-sterren hotel in de gezellige badplaats Agios Nikolaos. In dit adults only hotel geniet je van een onvergetelijk verblijf. Door de gunstige ligging aan het kleine kiezelstrand, kan je vanaf verschillende plekken genieten van de mooiste vergezichten over de kleine baai.

Iedere ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel of op het terras met uitzicht op de zee. Nadien is het tijd voor wat ontspanning aan de bar bij het zwembad. Wil je graag een uitstap maken? Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de kosmopolitische badplaats Elounda en op 13 km van het dorp Plaka. Meer info en boeken.

  1. Enorme Maya Beach Hotel-Adults Only (Gouves)

Enorme Maya Beach Hotel-Adults Only ligt aan het strand in Gouves en biedt 4-sterrenaccommodatie. Het hotel heeft ruime kamers voorzien van airconditioning, een seizoensgebonden buitenzwembad, een fitnesscentrum en een aangename tuin waar je kan genieten van het zonnetje. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een auto huren bij de receptie en de streek zelf verkennen. Meer info en boeken.

  1. Boek voordelig je vakantie naar Kreta

Wil je graag deze reis als pakketreis boeken? Vergelijk dan volgende aanbieders:

Goedkoop parkeren aan de luchthaven

Ga je met de wagen naar de luchthaven? Bekijk dan zeker ons overzicht waar en hoe je goedkoop kan parkeren:

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf op Kreta?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op Kreta? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop je reisgids Kreta met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kreta.

Kreta rondreis

Gratis reisgids Kreta downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?