Beste hotels onderweg naar Frankrijk: 10 hotels langs de snelweg in Frankrijk

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Beste hotels onderweg naar Frankrijk: 10 hotels langs de snelweg in Frankrijk

29 januari 2024 in Frankrijk0 reacties

Overzicht met de beste hotels onderweg naar Frankrijk

Reis je met de wagen naar Frankrijk en wil je deze afstand niet in één keer afleggen? Dan kan het best handig zijn om op voorhand een verblijfplaats voor onderweg te boeken. Het is een ideale tussenstop en het zorgt ervoor dat jij ontspannen en zonder stress op je eindbestemming aankomt.

Hieronder vind je een handig overzicht met de beste hotels op je route naar Frankrijk.

Inhoud artikel

  1. Overnachten in Frankrijk onderweg naar Spanje

Via Route du Soleil

  • Hôtel Saint Jean (Chalon-sur-Saône): In het centrum van Chalon-sur-Saône ligt het mooie Hôtel Saint Jean, op de route tussen Dijon en Lyon. Dit kleinschalige hotel is makkelijk te bereiken via de A6 en biedt verzorgde kamers, een degelijk ontbijt en je kan er gratis parkeren. Meer info en boeken.
  • B&B Hôtel Montélimar Sud (Montélimar) is het perfecte etappehotel als je op zoek bent naar een lowbudgetverblijf op vijf minuutjes rijden van de autosnelweg. Het hotel is gelegen op de route tussen Lyon en Montpellier en je verblijft er in een moderne kamer, je kan gratis parkeren en er is een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.
  • Novotel Clermont-Ferrand (Clermond-Ferrand) is gelegen in de buurt van verschillende snelwegen en is dan ook makkelijk te bereiken. Het hotel biedt moderne kamers, een fitnessruimte met 2 hot tubs, een hamam en uitzicht op de tuin met petanque- en tafeltennis-faciliteiten. Meer info en boeken.

Via Parijs en Toulouse

TIP: Bekijk de verschillende routes naar Spanje.

  1. Overnachten in Frankrijk onderweg naar Portugal

Via Parijs en Bordeaux

  • Premiere Classe (Bordeaux) is gelegen op je weg naar Portugal, naast de snelweg A63, op zo'n 15 minuutjes rijden van het centrum van Bordeaux. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en moderne kamers voorzien van al het nodige comfort. 's Ochtends kan je nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet vooraleer je terug de baan op gaat. Meer info en boeken.
  • Nadat je de Spaanse grens over bent, rijd dan even San Sébastian binnen en verblijf in het Room Mate Gorka. Hier geniet je van comfortkamers die modern zijn ingericht, een fitnesscentrum om nog wat energie kwijt te spelen en een heerlijk continentaal ontbijt in de ochtend. Wanneer je niet gehaast bent, kan je eventueel de stad verkennen vooraleer je verder rijdt naar je eindbestemming. Meer info en boeken.
  • Hotel Sercotel Corona de Castilla (Valladolid) ligt op vijf minuten rijden van de snelweg. Het design-aparthotel biedt stijlvolle studio's met gratis WiFi en serveert iedere ochtend een continentaal ontbijt. Meer info en boeken.
  1. Overnachten in Frankrijk onderweg naar Italië

Via Frankrijk naar Italië rijden is vooral aan te raden wanneer je in het westen of zuidwesten van Italië wil verblijven, bijvoorbeeld in Turijn, Genua, Pisa of Florence. Lees meer over de beste route via Frankrijk naar Italië.

  • Hotel Lyon Nord (bij Lyon) is gelegen op slechts 2 minuten rijden van de snelweg A46 en biedt moderne kamers voorzien van alle nodige comfort en gratis WiFi. Het beschikt over een tuin en verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.
  • La Flambée (Dijon) is een charmant hotel en is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelwegen A39 en A6. Het hotel biedt naast moderne kamers ook een buitenzwembad en in de buurt kan je de golfbaan van Quetigny en de beroemde wijngaarden van de Bourgogne vinden. Meer info en boeken.
  1. Overnachten in Frankrijk onderweg naar Zwitserland

  1. Overnachten in Frankrijk onderweg naar de Franse Alpen

  • Ethic Etapes Dijon (Dijon) is ideaal als je op zoek bent naar een budgethotel. Het hotel is gelegen op 800 m van een toegangsweg naar de snelweg A6. Je overnacht er in modern ingerichte kamers en je kan er gratis parkeren. Meer info en boeken.
  • Ibis Budget Macon Nord (bij Mâcon) is een ander budgethotel met comfortkamers, dicht bij de afrit van de snelweg A6. 's Ochtends kan je nog genieten van een ontbijtje vooraleer je terug de baan op trekt. Meer info en boeken.
  • Of verblijf in AC Hotel by Marriott Saint-Julien-en-Genevois ligt in Saint-Julien-en-Genevois (op 10 km van Genève) en biedt moderne kamers, een fitnesscentrum, een gezellige bar en een continentaal ontbijt om de dag goed te beginnen. Meer info en boeken.
  1. Tips: Hoe voorbereiden op een rondreis door Frankrijk?

  1. Inspiratieblogs en tips voor je rondreis Frankrijk

Haal inspiratie en tips uit onderstaande blogpost voor je vakantie inFrankrijk

  1. Download onze gratis reisgidsen Frankrijk

Wil jij ook graag Frankrijk zo goed mogelijk verkennen? Dat kan! Download onze gratis reisgidsen en mis niets van je verblijf!

NormandiëBourgogneArdèche & DrômeBretagneCorsicaProvenceLoireLyonZuidwest-FrankrijkOccitaniëChampagnestreekCôte d'Azur en MarseilleDordogneElzas en de VogezenNoord-FrankrijkFranse AlpenBaai van de SommeParijs
Reisgids NormandiëReisgids BourgogneReisgids Ardèche & DrômeReisgids BretagneReisgids CorsicaReisgids ProvenceReisgids LoireReisgids LyonReisgids Gironde en Zuidwest-FrankrijkReisgids OccitaniëReisgids ChampagnestreekReisgids Côte d'AzurReisgids DordogneReisgids Elzas en VogezenReisgids Noord-FrankrijkReisgids Franse AlpenReisgids  Baai van de SommeReisgids Parijs

Op reis naar Frankrijk? Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je autovakantie? Download dan ook zeker onze rondreizen en uitgestippelde wandelingen, zo mis je niets van het prachtige land. Bekijk ons volledige aanbod rondreizen in Frankrijk.

Provence

Gratis reisgids Provence downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?