Waar overnachten in Dublin? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 5

Waar overnachten in Dublin? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024)

25 juli 2023 in Dublin0 reacties

Tijdens je bezoek of rondreis door Dublin heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Dublin!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Ripley Court Hotel

Als één van de meest gunstig gelegen hotels in het stadscentrum van Dublin bevindt het Ripley Court Hotel zich op een paar minuten wandelen van vele attracties in het stadscentrum zoals Temple Bar, O'Connell Street en het Dublin Convention Centre. Een stijlvol hotel met ruime, smaakvol ingerichte kamers. Meer info en boeken.

  1. Times Hostel Camden Place

Het Times Hostels - Camden Place ligt net buiten de Camden Street-strip, een van de meest trendy en levendigste wijken van Dublin. Overal in de buurt vind je een grote verscheidenheid aan cafés, restaurants, bars, pubs en clubs. Ben jij een kunstliefhebber? Dan kan je in de 'Artists Gallery' van de hostel elke maand een nieuw kunstwerk bewonderen van een lokale artiest. Meer info en boeken.

  1. Butlers Townhouse (Pension)

Butlers Townhouse is een boetiek herenhuis met slaapkamers die luxe en stijl bieden, in een intieme en prachtig elegante setting. De uniek ontworpen slaapkamers zorgen voor een unieke sfeer van deze privéwoning en bieden de gasten een unieke smaak van het Victoriaanse leven. Dit pension is gelegen in het hart van Ballsbridge, Dublin 4 op 5 minuten lopen van het DART-station. Je hebt alle voorzieningen die je nodig hebt. Meer info en boeken.

  1. Sweet Inn - Elegant Temple Bar I (Appartement)

Elegant Temple Bar I is een uitnodigend, licht en zonovergoten appartement op zo'n 100 meter van Temple Bar. Geniet van de kleurrijke inrichting en de comfortabele, eigentijdse inrichting. Door de grote ramen in de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op het straatbeeld en de gebouwen in Georgische stijl. Een stijlvol verblijf ontworpen voor jouw comfort. Meer info en boeken.

  1. Staycity Aparthotel Dublin Castle

De centraal gelegen appartementen van Staycity kunnen, die een echt hoog niveau van zelfstandige accommodatie bieden in het hart van een stad waar altijd iets te doen is. Of het nu voor zaken of plezier is, genieten zal je in dit verblijf in Dublin met ruimte, comfort en vrijheid. Meer info en boeken.

  1. The Spencer Hotel

The Spencer Hotel is een populair stadshotel gelegen in het stadscentrum van Dublin met uitzicht op de rivier de Liffey en op slechts 10 minuten lopen van de O'Connell-brug. De stijlvolle kamers hebben alle extra's die je maar kan wensen. Daarnaast kan je je ook culinair laten verwennen door de chef-kok die moderne technieken met kunstzinnigheid combineert wat verbluffende resultaten oplevert.

De menu's bevatten vooral gerechten uit Indonesië, Maleisië, Vietnam en Japan, een ware viering van de Pan-Aziatische keuken. Maak je reis onvergetelijk door te overnachten in het Spencer Hotel. Meer info en boeken.

  1. Iveagh Garden Hotel

Het Iveagh Garden Hotel is een duurzaam en milieubewuste 4-sterrenhotel in het centrum van Dublin. Meer nog, het is hét eerste duurzame hotel in Europa. Het is een moderne kijk op traditionele luxe en is een stedelijke oase op steenworp afstand van Grafton Street. Trek je terug in een van de luxueuze kamers of kom tot rust tijdens een wandeling door de Iveagh-tuinen. Meer info en boeken.

  1. Jacobs Inn Hostel

Liever lowbudget overnachten? Het moderne, speciaal ontworpen Jacobs Inn hostel ligt op slechts 5 minuten wandelen van het bruisende uitgaansgebied Temple Bar in Dublin en biedt betaalbare accommodaties in het hart van de stad. Er is een gemeenschappelijk ruimte en wasserette voorzien en je hebt ook de keuze om te overnachten in een pod of in een eigen privékamer. Meer info en boeken.

  1. Generator Hostel Dublin

Het bekroonde Generator Dublin vind je in de hippe wijk Smithfield, naast de Jameson distilleerderij, op slechts een steenworp van het bruisende Temple Bar. De open sociale ruimtes, het café en de bar van het hostel, met zijn hergebruikt hout, open metselwerk en originele stenen, geven de plek een onverstoord industriële sfeer. Generator Dublin heeft ook een gedeelde kamer met een bubbelbad voor als je op zoek bent naar een iets luxueuze hostelervaring. Meer info en boeken

  1. Ariel House (Pension)

Dit prachtige Victoriaanse huis ligt naast Aviva Stadium in de groene buitenwijken van de voorstad Ballsbridge van Dublin. Het pension beschikt over stijlvolle kamers en verwent je elke ochtend met een uitgebreid ontbijt. De kamers van het Ariel House Hotel combineren 19e-eeuws meubilair met moderne faciliteiten. En na een dagje stevig wandelen, kan je ofwel genieten van een warm bad of een verkwikkende krachtige douche als ontspanning. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Ierland met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Ierland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Ierland met 187 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Ierland met een stadswandeling van Dublin.

Dublin

Gratis reisgids Dublin downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?