7 x waar overnachten bij Legoland Denemarken?

11 januari 2024 in Denemarken0 reacties

Elke LEGO fan droomt ervan, een bezoek aan het LEGO pretpark der pretparken in Billund Denemarken. Het pretpark ligt niet naast de deur, dus oovernachten in de buurt is een must, ideaal om te combineren met een stedentrip Kopenhagen of een rondreis Denemarken dus.

Waar kan je beste overnachten nabij LEGOLAND Billund? Opties genoeg, meestal is het even uitkijken wat de prijs is om dan definitief een keuze te maken.

Inhoud artikel

  1. Hotel Legoland

Legoland Billund heeft verschillende overnachtingsopties in en rondom het park liggen. Hotel Legoland is het 4* hotel van het park en ligt in het pretpark zelf. De kamers in het hotel zijn, hoe kan het ook anders, volledig ingericht in verschillende Lego thema’s.

Wanneer je verblijft in Hotel Legoland zit de toegang tot het pretpark voor twee opeenvolgende dagen inbegrepen in de prijs. Naast die tweedagenpas is er ook een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen. Meer info en prijzen

  1. Legoland Wilderness Barrels & Cabins

Een tweede optie zijn de Legoland Wilderness Barrels & Cabins. In dit vakantiepark kan je kamperen op de camping of verblijven in een huisje in de vorm van een ton. Er worden op het grondgebied verschillende activiteiten georganiseerd. Ook bij een overnachting in de Wilderness Barrels & Cabins zit een ontbijtbuffet en toegang tot het attractiepark inbegrepen in de prijs. Meer info en prijzen.

  1. Het Legoland Castle

Het Legoland Castle Hotel is de derde optie die Legoland aanbiedt. Het hotel ligt vlak naast het attractiepark en je verblijft er als de gasten van een koning. De kamers zijn gethematiseerd volgens het betoverde kasteel en zo kan je in de koninklijke prinsessenkamers, de ridderkamer of het tovenaarsobservatorium verblijven. Meer info en prijzen.

  1. Het Legoland Pirates' Inn Motel

Nog een optie is het Legoland Pirates' Inn Motel, het Holiday Village van het park. U kunt bij het Legoland Pirates' Inn Motel verblijven in een tent in piratenstijl, een comfortabele kamer of in een cottage met een gedeelde of eigen badkamer. Er worden op het grondgebied verschillende activiteiten georganiseerd. Ook bij een overnachting in het Holiday Village zit een ontbijtbuffet en toegang tot het attractiepark in het Legoland pakket inbegrepen. Meer info en prijzen.

  1. Lalandia Billund

Lalandia Billund is een van de populairste resorts van Denemarken. Lalandia is een indoorpretpark en waterpark ineen en ligt op wandelafstand van Legoland. Je kan er verblijven in moderne en ruime huisjes waar je zelf kan koken. Elk huisje heeft ook een parkeerplaats.

De grote troef hier zijn de binnen- en buitenzwembaden, de sauna's en de hot tubs. Er is ook een fitness en kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de overdekte minigolfbaan en in de grote speeltuin Monky Tonky Land. Vroeg boeken is de boodschap, bekijk prijzen en beschikbaarheid.

Boe je via TUI dan ontvang je een gratis toegangsticket voor Legoland, bekijk de voorwaarden. Tijdig boeken is de voorwaarde. Lees meer hier

  1. LEGOLAND® Holiday Village

Slapen in een Ninjago cottage of in een wijnvat? In LEGOLAND® Holiday Village in Denemarken is de keuze aan jou. Het park is gelegen in het dorpje Billund, naast vakantiepark Lalandia en LEGOLAND om de hoek. Het park is opgedeeld in meerdere delen met elk zijn eigen thema. Overal zijn LEGO details te vinden voor een unieke beleving.

De Ninjago cottages zijn sfeervol en volledig in Ninjago stijl ingericht. Verblijf je liever wat knusser en kleiner? Kies dan voor een verblijf in het simpel ingerichte wijnvat. Hier is het de eenvoud die voor de sfeer zorgt. Boek een resortpas bij je verblijf en je hebt naast onbeperkt bezoek aan LEGOLAND ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het naburige Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Online boeken

  1. Hotel Svanen Billund

Hotel Svanen Billund ligt op 500 meter van zowel Legoland als het Lalandia Billund Resort. Het hotel biedt gratis WiFi en een vroeg ontbijt vanaf 5u. De kamers van Hotel Svanen hebben een flatscreen-tv en een moderne badkamer. Kamers bevinden zich in aparte gebouwen en er is privéparkeergelegenheid direct bij de kamer. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis rondreis met de auto door Denemarken

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Denemarken? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze digitale reisgids Denemarken met een uitgewerkte rondreis van 14 dagen met daarbij ook 3 uitgeschreven stadswandelingen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Denemarken.

Denemarken

Gratis reisgids Denemarken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?