Reacties op Op weekend in de Champagnestreek, wat kost het? Onze tips + info"

4 ervaringen

- 8 juni 2022 - Boogmans Aimé

Ben motorrijder en deed vroeger wel 26.000 km per jaar, maar de ouderdom maakt het moeilijker. Nu heb ik een camper gehuurd en zou dit eens in september willen uitproberen Nu had ik jullie site ontdekt en daar staan vele streken in die ik al doorkruist had en zou dit eens grondiger uitproberen om beter te bezoeken, daarmee mijn eerste keus om deze streek, niet zover en de eerste maal met groter camper te doen. Heb ook al eens naar andere delen bekeken en staat me zeer aan om verder te gaan, eerst deze eens doen. Maar veel succes gewenst met jullie aanbod van jullie routes. mvg Aimé.

- 10 oktober 2021 - Luc Meert

Zeer interessante brochure om een bezoek aan de Champagnestreek voor te bereiden. Mooie info op basis van persoonlijke ervaringen zodat het vrij duidelijk is wat interessant en minder is. Degelijke tips. Met deze brochure kom je voorbereid aan de start.

- 15 februari 2021 - Marline Brink

Tezamen met een fles Champagne had ik de verkorte reisgids als pre-cadeau gegeven aan een vriendin, met als echte cadeau een Champagne reis als de wereld weer open is! Het was echt een lichtpuntje om ons in de beschreven streek te wanen en de prachtige highlights te bezoeken die jullie er in de gids uitlichten! Enorm bedankt om zo onze droom al beter te kunnen visualiseren!

- 7 november 2019 - Robert

Leuke tips over de Champagne streek, komt goed van pas voor onze trip volgend jaar met 4 vrienden naar Reims, en dit met de Vespa. Bedankt Reisroutes.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?