Waar overnachten in Catalonië? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (2024)

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Catalonië? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (2024)

1 januari 2022 in Catalonië0 reacties

Tijdens je bezoek of rondreis door Catalonië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Catalonië!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Hotel Tarragona Centro Urbis (Tarragona)

Ben je op zoek naar een betaalbaar verblijf voor je reis naar Catalonië? Dan is het B&B Hotel Tarragona Centro Urbis een echte aanrader! Het biedt de ideale accommodatie om te genieten van de kust en het mediterrane klimaat. Het B&B Hotel Tarragona Centro is een zeer modern driesterrenhotel met ruime kamers. Elke kamer is voorzien van alle comfort en luxe die je maar kan wensen. Meer info en boeken.

  1. H10 Imperial Tarraco 4* Sup (Tarragona)

Gelegen in het historische centrum van Tarragona, recht tegenover het Romeinse amfitheater, is het H10 Imperial Tarraco een iconisch hotel met een bevoorrechte locatie en een prachtig uitzicht op zee. Na een uitgebreide renovatie is het hotel heropend als een superior viersterrenhotel en beschikt het over ruime kamers, waarvan de meeste frontaal uitzicht op zee bieden, een volledig aanbod aan eetgelegenheden, een buitenzwembad, een fitnessruimte en een Despacio Beauty Centre.

Enkele populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn onder meer Playa del Miracle, Playa de la Arrabassada en de jachthaven van Tarragona. Meer info en boeken.

  1. Hotel Monterrey Roses by Pierre & Vacances (Roses)

Het Hotel Monterrey Roses by Pierre & Vacances heeft een ideale ligging aan de kust van Roses, naast het strand van Santa Margarita. Het hotel beschikt over ruime, moderne kamers die voorzien zijn van alle comfort. De kamers zijn recent verbouwd en hebben er elk een balkon bijgekregen, vanwaar je heerlijk kan genieten van het fraaie uitzicht.

Daarnaast heeft het hotel een gezellige tuin en biedt uitzicht op de Baai van Roses. 's Avonds kan je genieten in de bar en het restaurant, waar mediterrane buffetmaaltijden geserveerd worden. Meer info en boeken.

  1. Montecarlo Hotel & Spa (Roses)

Hotel Montecarlo ligt aan het strand van Santa Margarita in de baai van Roses en biedt een spa met uitzicht op zee. De kamers van het Montecarlo hebben een eenvoudige inrichting met tegelvloeren. Iedere kamer beschikt over een volledig uitgeruste badkamer en hebben gedeeltelijk of volledig uitzicht op zee.

Ook aan entertainment niet tekort! Er is een bar met livemuziek en amusement. Het hotel heeft ook een groot terras met uitzicht op de baai waar je even kan vertoeven met een goed boek en glaasje wijn bij de hand. Het buffetrestaurant van het hotel heeft live cooking en serveert Spaanse en internationale gerechten. En als gast van het Montecarlo heb je gratis toegang tot de spafaciliteiten! Heerlijke verwennerij! Meer info en boeken.

  1. Ibis Styles Figueres Ronda (Figueres)

Liever een lowbudget verblijfplaats? Het Ibis Styles Figueres Ronda hotel is een driesterren designhotel voor een betaalbare prijs! Het hotel biedt ruime en stijlvolle accommodatie aan en elke kamer is voorzien van alle moderne faciliteiten en comfort. 's Morgens begin je de dag met een heerlijk ontbijtje en daarna kan je de omgeving rustig ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pirineos (Figueres)

Hotel Pirineos ligt in het centrum van Figueres, op een korte wandelafstand van het Dalí Museum en biedt moderne accommodaties! 's Morgens geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en gerechten uit de regio Empordà. Het Pirineos is omgeven met allerlei winkels en andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het Empordà Museum en het speelgoedmuseum van Figueres. Meer info en boeken.

  1. Carlemany (Girona)

Hotel Carlemany Girona heeft een ideale locatie; in een rustige straat op 600 meter afstand van de historische wijk Barri Vell en op 400 meter van het trein- en busstation van Girona. Ideaal voor als je de omgeving wilt ontdekken! Het Carlemany biedt ruime moderne kamers, voorzien van luxe katoenen beddengoed en toiletartikelen van het merk Loewe. Elke kamer is voorzien van airconditioning en beschikt over een minibar. Het Indigo Restaurant & Bar serveert heerlijke cocktails op het mooie terras van het Carlemany. En de Pati Verd verzorgt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en biedt regionale gerechten, bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Històric (Girona)

In het hart van de oude binnenstad van Girona, direct naast de kathedraal en de Plaza de Sant Domènec, ligt Hotel Històric. Het Historic Hotel is een samensmelting van geschiedenis en heden. De fundamenten van dit gebouw dateren uit de Romeinse tijd en de muren zijn uit de 8e en 9e eeuw. Het hotel is gerenoveerd met behoud van de tijdgeest en biedt het comfort en de elegantie van moderniteit.

Je verblijft in een van de exclusieve kamers in middeleeuwse of moderne stijl. Elke kamer heeft zijn eigen charme en heeft originele elementen, zoals 18e-eeuwse natuurstenen muren en houten balken.. Naargelang het type kamer dat je kiest, beschikken sommigen zelfs over een bubbelbad en privéterras of balkon. Liever overnachten in een appartementje? Dat kan hier ook! Meer info en boeken.

  1. Oriente Atiram (Barcelona)

Het Atiram Oriente ligt aan de Ramblas, tussen het Liceu en het Columbus-monument. Het hotel is gevestigd in een gebouw uit de 19e eeuw en biedt aangename accommodatie! Alle kamers hebben een eenvoudige, moderne inrichting en beschikken over verwarming en airconditioning. In het gezellige restaurant van het hotel wordt er dagelijks een continentaal ontbijt verzorgd zodat je de dag goed kan beginnen. Dit hotel is de ideale uitvalbasis om het centrum van Barcelona te ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Barcelona 1882

Ben je op zoek naar een verblijfplaats die luxe en ontspanning combineert én milieuvriendelijk is? Dan raden wij jou Barcelona 1882 aan! Je verblijft hier in ruime, comfortabele kamers die voorzien zijn van allerlei moderne faciliteiten. In dit hotel zal het je niet mankeren aan goede service, je kan gebruik maken van het: zwembad op het dak, fitness- en fitnessroutines, rondleidingen, gratis yogalessen, massages en lichaamsbehandeling. En wil je graag de omgeving verkennen met de fiets? Dan kan je altijd eentje huren bij de receptie.

De naam van het hotel is een eerbetoon aan het modernisme: 1882 is het jaar waarin de bouw van de Sagrada Familia begon, een klein gebaar om Gaudí en zijn meesterwerk te herkennen! Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?