Waar overnachten op Las Palmas de Gran Canaria 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten op Las Palmas de Gran Canaria 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan het zonnige Las Palmas de Gran Canaria heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Las Palmas.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Boutique Hotel Cordial La Peregrina

Boutique Hotel Cordial La Peregrina ligt op 5 km van het Parque de Santa Catalina, en biedt moderne kamers voorzien van al het nodige comfort. Iedere ochtend word je verwend met een heerlijk ontbijtbuffet zodat je de dag meteen goed kan beginnen. Wil je graag wat verfrissing? Neem dan een duikje in het buitenzwembad op het dakterras. Hier kan je trouwens enorm goed zonnen en een bruin kleurtje op doen. Liever een beetje sporten? Dat kan ook! Er is een fitnesscentrum waar je even alle energie kan los laten. Meer info en boeken.

  1. Urban Suites by Airnest

Of verblijf in Urban Suites by Airnest, ook een toppertje dat niet zo ver ligt van het Parque de Santa Catalina. Deze bed & breakfast biedt ruime kamers die modern zijn ingericht met elk een eigen badkamer. Je kan tijdens je verblijf gebruikmaken van de gedeelde keuken en de gemeenschappelijke lounge. Meer info en boeken.

  1. Hotel The Fataga Centro de Negocios

Hotel THe Fataga Centro de Negocios ligt in het hart van het winkelgebied van Las Palmas, op 350 meter van Real Club Nautico de Gran Canaria en op 10 minuten wandelen van het Santa Catalina-park. Een topligging dus! Alle kamers van het viersterrenhotel zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming en hebben een eigen badkamer.

Verder beschikt het hotel over een zonneterras waar je kan genieten van de zon en de rust, een fitnessruimte, een hot tub en een sauna! Honger gekregen? Dan kan je altijd terecht in het Néstor Café, het café van het hotel waar ze heerlijke broodjes, hapjes en drankjes serveren. Meer info en boeken.

  1. BULL Reina Isabel & SPA

Graag niet al te ver van het strand verblijven? Dan is dit hotel een aanrader. Reina Isabel ligt op wandelafstand van het Las Canteras strand. Alle kamers van het hotel beschikken over airconditioning, parketvloer en een gezellig balkon waar je 's ochtends kan ontwaken na een heerlijke nachtrust. Nadien kan je genieten van het ontbijtbuffet inclusief cava, wodka en vers sinaasappelsap!

Liever eens een dagje binnen blijven? Dan kan je altijd even een duik nemen in het zwembad op het dak, een namiddagje spenderen in de gratis spa of fitnessruimte, of zonnen op het zonneterras naast de strandbar met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cordial Vista Acuario

Hotel Cordial Vista Acuario ligt op wandelafstand van het winkelcentrum El Muelle en biedt moderne accommodatie. Iedere kamer is ruim en modern ingericht in een appelblauwzeegroene tint. Verder hebben de kamers ook enkele elementen die je doen denken aan de zee. Sommige kamers kijken ook uit op de haven van Las Palmas de Gran Canaria. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk continentaal ontbijt voor je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Boutique The Cathedral

Hotel Boutique The Cathedral is enkel geschikt voor volwassenen. Het hotel bevindt zich in het historische centrum van Las Palmas de Gran Canaria, in een gebouw uit 1890. Hier en daar merk je nog enkele authentieke elementen in het hotel.

In de ochtend wacht je een heerlijk ontbijtje op, met onder meer vers geperst fruitsap vergezeld met een vers brood, heerlijke croissants en zelfgemaakte muffins, taarten en koekjes! De karakteristieke en rustige omgeving zijn bovendien een mooie meerwaarde, het ligt op wandelafstand van de kathedraal. Meer info en boeken.

  1. Maresía Canteras Urban Hotel

Het Maresía Canteras Urban Hotel biedt 3-sterrenaccommodatie, op loopafstand van het strand Las Canteras. Deze accommodatie ligt vlak bij bezienswaardigheden, zoals het aquarium Poema Del Mar en het winkelcentrum Centro Comercial Las Arenas.

Alle modern ingerichte kamers van het hotel zijn voorzien van een televisie, een badkamer met een douche. Op het terras van het hotel vind je een Balinees bed waar je kan ontspannen met een goed boek, of je kan ook een drankje nuttigen aan de bar. Voor een ontbijtje kan je terecht in de nabijgelegen accommodatie. Meer info en boeken.

  1. B&B Aminta Home

Aminta Home is gevestigd in een authentiek traditioneel Canarisch gebouw met witte muren en houten balken. De B&B heeft een huiselijke sfeer en de kamers zijn ruim en modern ingericht. Daarnaast beschikt de bed & breakfast over een prachtige patio waar je kan ontspannen met een heerlijk kopje koffie, een prachtige lounge om een boek te lezen en een zonneterras. Meer info en boeken.

  1. Occidental Las Palmas

Het Occidental Las Palmas **** hotel is een stadshotel gelegen in het centrum van de stad. Dit avant-gardistische hotel beschikt over kamers die alle soorten comfort bieden en uitkijken op de Atlantische Oceaan of de Palmtuin van Doramas Park.

Je kan even ontspannen op de Stage Roof Top, genieten van de zon of in de hot tub met 360º uitzicht over de stad. Verder kan je in de ochtend genieten van een ontbijtbuffet of een vegetarisch ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Acuario Boutique

Het Acuario Boutique Hotel biedt moderne accommodatie op wandelafstand van het strand Las Canteras en winkelcentrum El Muelle. De kamers zijn voorzien van alle comfort en een eigen badkamer. Verder biedt het hotel uitzicht op het Parque Santa Catalina. Na een dagje verkennen van de stad kan je nog even nagenieten op het terras met een cocktail van de bar. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in de Canarische Eilanden?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?