Reacties op 28 x mooiste bezienswaardigheden Brugge + Info & tips voor je bezoek aan Brugge"

69 ervaringen

- 28 maart 2023 - marc

Goede beschrijving van de bezienswaardigheden ook de wandeling was goed te volgen

- 5 februari 2023 - Eef Dijkman

Een hele mooie en duidelijke gids over Brugge. We gaan eind maart daar naar toe en hebben al veel gelezen en bekeken waar we naar toe gaan. Door deze gids hebben we al een idee waar we terecht komen en kunnen parkeren. Een tip zou kunnen zijn hoe men per bus (welke lijn ) op plaatsen in de binnen stad kan komen. Verder een duidelijke gids. Dank U.

- 3 januari 2023 - Lucien

Ik was zeer blij deze gids te hebben. Meer uitleg bij de verschillende gebouwen en bezienswaardigheden! Het is een goede gids om geen enkele bezienswaardigheid te missen! Ik kan hem alleen maar aanraden.

- 28 november 2022 - Filip Smits

Zeer handige gids om er zelf op uit te trekken of uw trip voor te bereiden.

- 16 november 2022 - ten Westenend

In augustus een prachtig weekendje Gent,( met een middeleeuwse centrum ) gehad. Brugge schijnt ook een stad te zijn vergelijkbaar met Gent. Dus een aanrader !!

- 8 november 2022 - Annemie

Top site! We hebben al enkele keren een reisgids aangevraagd en telkens super tevreden van! De reisgids Brugge bevat een mooie wandeling waarbij je alle belangrijke bezienswaardigheden bezoekt en ook leuke tips krijgt om onderweg stil te staan bij zaken waar je anders gewoon zou doorgelopen zijn! Echt een top gids! Wij raden deze aan iedereen aan! Wij zijn heel tevreden en kijken al uit om een nieuwe reisgids te downloaden voor ons volgend uitstapje! :-)

- 8 november 2022 - Rit Groenewege

Gemakkelijk om ahv deze gids Brugge te ontdekken. Ook de korte samenvattingen zijn interessant (eenvoudiger te lezen dan de lange uitleg die meestal te vinden is over de meeste mooie gebouwen, routes en plaatsen). Een tip is mss vermelden waar bv de boottickets te koop zijn. Wij waren zeer tevreden.

- 6 november 2022 - Anja Wittenberg

Duidelijk, top gids

- 1 november 2022 - Henk Wesseling

mooie route gelopen, veel gezien in deze mooie oude stad ! super...

- 15 oktober 2022 - Flipkens

Super blij met al de goed duidelijke informatie zowel cultureel als voor ontspanning en lekkere verwenning. Er zullen dagelijks keuzes moeten gemaakt worden met mijn partner en zoon en kleindochter. Er is zoveel te verkennen en de gezonde nieuwsgierigheid is groot. Het kriebelt serieus en de herfstvakantie zal onvoldoende zijn om alles te verkennen zodat er ‘n volgende reservatie nodig is. Ik ben super tevreden dat Brugge op 1 van mijn top 3 staat om mijn kleindochter te laten meegenieten. Bedankt voor de mooie duidelijke informatie. Tot snel🍀😉👍

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?