Reacties op 24 x top bezienswaardigheden in Boedapest + gratis reisigds"

20 ervaringen

- 29 september 2023 - chris ooms

Boedapest was mooi en vriendelijk mensen. De reisgids was echt goed, Die heeft ons zeker geholpen met de mooie wandelingen . Top was het !

- 4 september 2023 - Gerda Broekx

Duidelijke, overzichtelijke gids, heel bruikbaar.

- 5 augustus 2023 - Jac Boumans

Boedapest is voor ons een van de prachtigste Steden wij zijn er jaarlijks gekomen ik kan hier niks aan toevoegen zo als jullie het hebben beschreven onze complimenten ga zo door 👍👍

- 16 juli 2023 - Paulissen Roger

allesomvattend met totale blik op Buda en Pest.

- 29 januari 2023 - Jac Boumans

Prachtige stad met heel veel bezienswaardigheden. Ook na vele malen Boedepest bezocht te hebben, zijn nog steeds niet uitgekeken. Voor herhaling vatbaar. Hongarije voelt als een tweede vaderland. Kan dit land en deze stad van harte aanbevelen. Je raakt niet uitgekeken. Cultuur, horeca, natuur en heerlijke hongaarse keuken: dit moet je gezien en geproefd hebben. Találkozunk Budapesten 🙂

- 28 september 2022 - Arjo Oldenbeuving

Hartelijk dank, was weer zeer leerzaam. Wij hebben de wandeling van de eerste dag gelopen. Onze volgende vakantie is oktober - met Geert naar Piemonte!

- 5 mei 2022 - Linda

Heel praktische site, veel nuttige informatie. Top!

- 12 februari 2022 - Marianne Criel

Heel goede en duidelijke informatie

- 29 september 2021 - Marijke Van de Werken

Boedapest staat boven aan op mijn verlanglijst. 4 jaar geleden was ik daar met mijn vriend en toen we terug gingen naar Amsterdam zei ik dat volgend jaar weer wil, echter we hadden geboekt en ik brak mijn enkel en in het gips mag je niet vliegen dus de reis geannuleerd, daarna weer geboekt en voor de corona kreeg ik een astma aanval en naar het ziekenhuis en niet naar Boedapest, nu 1 november gaan we hopelijk wel en toen ik de reisgids zag en kwam op plekken die ik niet kende werd ik nog enthousiaster, ik kan niet wachten en met de reisgids ga ik nog meer plekken zien, ik ben zo blij , wat is |Boedapest mooi.

- 15 september 2021 - Marijke Van de Werken

Geweldige stad om te ondekken kan niet wachten

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?