Reacties op 25 x top bezienswaardigheden in Boedapest + gratis reisigds"

23 ervaringen

- 6 juni 2024 - Wauters

Handige gids. Markthal en synagoge zeker doen. Wij hebben de eerste dag de volledige tour met de hop on hop off. Zo kijk je een goed beeld waar je overal wil afstappen. Riviercruise met diner is echt zijn geld waard.

- 11 april 2024 - live Hermans

we zijn nog niet geweest naar Boedapest maar ben de trip aan het voorbereiden. staan vele leuke tips in waarvoor dank

- 8 april 2024 - Christel Dhondt

Elke keer als we op vakantie/citytrip gaan volgen we de uitgestippelde routes. En daarnaast krijg je nog tips voor hotels, restaurants, .... We raden echt aan om bij je vakantieplanning zeker de gidsen van Geert Reisroutes te raadplegen.

- 29 september 2023 - chris ooms

Boedapest was mooi en vriendelijk mensen. De reisgids was echt goed, Die heeft ons zeker geholpen met de mooie wandelingen . Top was het !

- 4 september 2023 - Gerda Broekx

Duidelijke, overzichtelijke gids, heel bruikbaar.

- 5 augustus 2023 - Jac Boumans

Boedapest is voor ons een van de prachtigste Steden wij zijn er jaarlijks gekomen ik kan hier niks aan toevoegen zo als jullie het hebben beschreven onze complimenten ga zo door 👍👍

- 16 juli 2023 - Paulissen Roger

allesomvattend met totale blik op Buda en Pest.

- 29 januari 2023 - Jac Boumans

Prachtige stad met heel veel bezienswaardigheden. Ook na vele malen Boedepest bezocht te hebben, zijn nog steeds niet uitgekeken. Voor herhaling vatbaar. Hongarije voelt als een tweede vaderland. Kan dit land en deze stad van harte aanbevelen. Je raakt niet uitgekeken. Cultuur, horeca, natuur en heerlijke hongaarse keuken: dit moet je gezien en geproefd hebben. Találkozunk Budapesten 🙂

- 28 september 2022 - Arjo Oldenbeuving

Hartelijk dank, was weer zeer leerzaam. Wij hebben de wandeling van de eerste dag gelopen. Onze volgende vakantie is oktober - met Geert naar Piemonte!

- 5 mei 2022 - Linda

Heel praktische site, veel nuttige informatie. Top!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?