5 x beste campings aan de Belgische Kust: waar kamperen aan zee? + tips

Volledige reisgids kopen voor € 10

5 x beste campings aan de Belgische Kust: waar kamperen aan zee? + tips

20 mei 2021 in Belgische kust1 reactie

Geen zin om ver buiten eigen land te gaan kamperen? Hoeft niet! Want ook aan de Belgische Kust kan je heerlijk kamperen! De ene camping is een waar luxe-oord met zwembad, de andere brengt je dan weer dichter bij de natuur. Alleszins zal het een vakantie zijn dat je nooit zal vergeten!

Wij hebben alvast een overzichtje gemaakt van de beste campings aan de Belgische kust!

Inhoud artikel

  1. Holiday Village Knokke (Knokke)

Wil je graag zelf beslissen hoe lang je uitslaapt en wanneer je ontbijt? Zit je graag rustig in je eigen bungalow zonder enige zorgen? Bij Holiday Village in Knokke kan je je eigen bungalow boeken op wandelafstand van het centrum van Knokke. Je verblijft in moderne en comfortabele bungalows die voorzien van alle nodige faciliteiten. Bij Holiday Village Knokke kunnen jongere gasten zich vermaken in de speeltuin. Of je kan ook altijd een fiets huren om de omgeving te verkennen met de fiets! Meer info en boeken.

  1. Camping Oasis Louisiane Grand Large III

Camping Oasis Louisiane Grand Large III is ontworpen met oog voor detail. Deze moderne accommodatie biedt alle nodige comfort tijdens je vakantie in de wijk Raversijde van Oostende. Het beschikt over een lichte woonkamer met twee grote ramen, een keuken die uitkomt op het terras. Meer info en boeken.

  1. Camping Veld & Duin

Camping Veld & Duin ligt in Bredene, op 100 meter van de Noordzee en het zandstrand. Deze groene, verzorgde en eigentijdse camping op wandelafstand van de zee beschikt over gratis privéparkeergelegenheid en moderne accommodatie.

Je verblijft in één van de gezellige chalets die beschikken over een woonkamer met een zithoek en een eettafel. Verder hebben ze ook een volledig uitgeruste keuken met keukengerei, een magnetron en een koelkast. De badkamers zijn uitgerust met een douche. Alle kamers bieden uitzicht op de tuin. Op Camping Veld & Duin kan je ontspannen in de tuin, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Graag even ontspannen? Tegen een kleine toeslag kan je even terugtrekken in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort is een gezellige familiecamping niet ver van de zandstranden van Nieuwpoort. De Stacaravans op Camping Nieuwpoort hebben een terras, een gezellige woonkamer met een televisie, een open keuken met een eethoek en een houten veranda. Je kan op de camping een duik nemen in het buitenzwembad met waterglijbanen. In het restaurant kan je genieten van Belgische en internationale specialiteiten. Voor hapjes en drankjes kan je terecht in de sfeervolle bar. Meer info en boeken.

  1. Kustpark Strand Westende

Kustpark Strand Westende is een gezellige camping aan de Belgische kust met stacaravans vlakbij Plopsaland De Panne. De camping beschikt over eersteklas voorzieningen en ligt op nog geen kilometer van het strand en de zee. Het is de perfecte combinatie voor een leuke en ontspannen vakantie! Er zijn in Kustpark Strand Westende en de omgeving genoeg activiteiten en buitensporten te beleven voor jong en oud. Ook is het de ideale ligging om prachtige fiets- en wandeltochten te maken! Meer info en boeken.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?