Reacties op 21 x bezienswaardigheden op Ibiza die je moet zien + hidden spots"

12 ervaringen

- 12 februari 2023 - Viaene

Veel leuke tips. Echt een aanrader. Ik kijk er al naar uit om er op uit te trekken

- 24 augustus 2022 - Henri

Super goed

- 15 mei 2022 - Willem Kuiper

Kan alleen gids Ibiza beoordelen. Stadswandeling Ibiza-stad (oude centrum) voldoet net als alle andere stadswandelingen uit de serie prima. Rest van de eilandbeschrijvingen is veel te summier en nauwelijks informatief.

- 30 april 2022 - Shanta Baladien

Was een leuke belevenis. We hebben genoten.

- 5 augustus 2021 - Schildermans Bart

Ik heb toch wel enkele leuke tips gekregen waardoor we hebben kunnen genieten van het mooie Ibiza.

- 15 juli 2021 - André Vanmeerbeek

Zijn naar Ibiza geweest om te ontsnappen aan het slechte weer (iedere dag 30 graden) op aanraden van onze zoon en zijn zéér aangenaam verrast. Door het weinige volk en doordat de discotheken dicht waren was het een rustig eiland en een aangename sfeer. We hebben het eiland verkent en prachtige baaien en leuke restaurantjes ontdekt. De oude binnenstad van Ibiza en de kleine gezellige straatjes de moeite waard om te vertoeven en keuze te over aan authentieke restaurantjes. In de haven lagen indrukwekkende jachten. Het eiland heeft ook een groene beplanting ondanks de hitte. We keren zeker nog terug.

- 17 augustus 2019 - Jan Pierle

Ibiza is meer dan uitgaan en nachtleven ...wij zijn rondgetrokken doorheen dit prachtige eiland met zijn talloze prachtige en rustgevende baaien ...deze gids was een handig werkinstrument om onze reis voor te bereiden!

- 28 juli 2019 - Herman Kanters

We hebben er nog niet echt uitgebreid naar gekeken Eerste in druk was positief

- 30 juni 2019 - Laura Decoster

De boottocht naar Formentera is super mooi! Daar een scooter huren en alle strandjes afgaan is fantastisch! Ibiza stad is mooi 's avonds en daar kan je ook iets lekkers drinken. Cala Llonga is een gezellig strandje heel toeristisch. Als je rustige plaatsen wilt bezichtigen, dan moet je op het Noorden van het eiland zijn. Het is een aanrader om naar toe te gaan!

- 25 oktober 2018 - F.C.

De reisgids hebben we op en top gebruikt. We hebben plekken gezien die we zonder de reisgids waarschijnlijk niet waren tegengekomen. We willen jullie heel erg bedanken voor de mogelijkheid om deze gids gratis te downloaden. Voor de volgende bestemming zal ik jullie zéker weer raadplegen! Super!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?