Waar overnachten in Salerno 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Salerno 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Salerno heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Salerno.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Casa Santangelo – Salerno

Overnacht je graag vlakbij het strand? Dan kunnen we een overnachting aanraden in de gezellige B&B Casa Santangelo – Salerno. Deze B&B is gelegen op een steenworp van het mooie strand La Baia en biedt ruime kamers en een uitgebreid ontbijt vol met Italiaanse specialiteiten. Leef je helemaal in, in de Zuid-Italiaanse levensstijl door te verblijven in het historisch centrum van Salerno en in het voormalige huis van markies Santangelo. Meer info en boeken.

  1. Roof Garden

Roof Garden is een gezellige B&B in het charmante centrum van Salerno. De accommodatie wordt omringd door tal van belangrijke bezienswaardigheden in de stad. Zowel de historische monumenten als het strand La Baia vind je dicht bij de B&B. Geniet elke ochtend van een rijk Italiaans ontbijt dat je voorgeschoteld krijgt door een charmante bar in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Casa Vacanze Angelica

Verblijf je liever in je eigen vakantiehuisje? Casa Vacanze Angelica is een accommodatie gelegen in het centrum van Salerno. De huisjes zijn volledig uitgerust met een ruime keuken zodat je zelf aan de slag kan met lokale producten en een gezellige zithoek. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks te genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt speciaal voor jou klaargemaakt. Meer info en boeken.

  1. Vinto House Salerno Downtown

Ben je fan van kunst en wil je de volledige artistieke belevenis ervaren? Overnacht dan in de uitmuntende B&B Vinto House Salerno Downtown. Enkele units beschikken over een eigen balkon en door het raam van de andere kamers heb je uitzicht op de zee. Iedere ochtend kan je de dag beginnen met een heerlijk uitgebreid continentaal ontbijt. Privéparkeergelegenheid is beschikbaar tegen een toeslag. Meer info en boeken.

  1. Hotel Plaza

Vlakbij het strand ligt het driesterren Hotel Plaza, in centrum van Salerno. Van hieruit kun je het pareltje Salerno en de omgeving perfect ontdekken. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet vol met Italiaanse specialiteiten. Een hoogtepunt in de omgeving is om met de boot naar het prachtige Sardinië of Sicilië te varen. Meer info en boeken.

  1. Mareluna Penthouse – Luxury Suites

Ondanks het feit dat deze B&B middenin het stad ligt is het er enorm rustig. Mareluna Penthouse – Luxury Suites heeft een fenomenaal uitzicht op de zee. Vanaf je balkon geniet je van de zonsopkomst of zonsondergang en 's ochtends staat je een heerlijk ontbijt met Italiaanse specialiteiten op te wachten. Het hotel biedt autoverhuur aan als je de omgeving iets verder gelegen wil ontdekken. Meer info en boeken.

  1. B&B Armonia

Bed&Breakfast Armonia is een andere B&B die we kunnen aanraden. Deze accommodatie heeft een charmante en gezellige inkleding en elke unit beschikt over een balkon waar je een waanzinnig uitzicht hebt op de stad. De B&B heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals het zomerterras of de lounge. De topattracties in de buurt van Armonia zijn zeker een bezoekje waard. Je vindt er de Provinciale Pinacotheca, de kathedraal en het Archeologisch Museum van Salerno. Meer info en boeken.

  1. Saint Joseph Resort

Dicht bij het Lido Marina strand bevindt zicht het Saint Joseph Resort. In dit hotel geniet je na het verkennen van de prachtige stad en omgeving van heerlijke Italiaanse gerechten en van een verfrissend drankje in de gezellige bar. Niet ver van het hotel vandaan kan je de kathedraal en de provinciale Pinacotheca gaan bezichtigen. Na een heerlijke nachtrust in de ruime, moderne ingerichte kamers, kan je smullen van een rijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. B&B Acquasalata

B&B Acquasalata is een moderne bed and breakfast gelegen op wandelafstand van het strand. Het verblijf staat in teken van de zee en de blauwe kleurtinten waarmee de accommodatie is aangekleed, zullen ook meteen opvallen. Je hebt de mogelijkheid om hier fietsen of een auto te huren zodat je de omgeving makkelijk zelf kan ontdekken. In de buurt van het hotel zijn er ook een aantal mooie fietsroutes aangelegd. In de ochtend word je verwend met een verrukkelijk ontbijtbuffet met enkele Italiaanse specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. Capofortuna B&B Salerno Centro

Pal in het centrum van Salerno vind je de knusse Capofortuna B&B Salerno Centro. Alles is vlakbij gelegen de accommodatie gelegen. Zo ben je op slechts 5 minuten wandelen al bij het dichtstbijzijnde strand La Baia. De B&B serveert enkele lekkerste Italiaanse specialiteiten tijdens het ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis langs de Amalfikust met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis langs de Amalfikust? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Napels met 49 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Napels-Amalfi-Pompeii.

Napels en Amalfikust

Gratis reisgids Napels en Amalfikust downloaden


Geschreven door

Yenthe Elsen

Reisroutes in de buurt

Napels stadswandeling

Baai van Napels en Amalfi kust
Premium

Napels en Sorrento rondreis

Baai van Napels en Amalfi kust

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?