Waar overnachten in Namen? 10 x mooiste verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 15

Waar overnachten in Namen? 10 x mooiste verblijven van goedkoop tot luxe

4 januari 2022 in Ardennen0 reacties

Tijdens je bezoek aan Namen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Namen!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel The Royal Snail

Hotel The Royal Snail ligt naast de Citadel en het Casino van Namen. Je overnacht hier in bijzonder mooie kamers met uitzicht op de omliggende tuin, het buitenzwembad of de Maas. Tijdens je verblijf in het hotel kan je elke dag genieten van het heerlijk uitgebreide ontbijt. Verder kan je voor een kleine toeslag genieten van de hot tub en massages. Wil je graag het gebied rond de Maas verkennen, dan ken je bij het hotel fietsen huren! Meer info en boeken.

  1. Hotel Les Tanneurs

Hotel Les Tanneurs is een 4* hotel op wandelafstand van het centrum van Namen. Je verblijft in één van de stijlvol ingerichte kamers met aardetinten en houten balken. De kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort en sommigen beschikken zelfs over een eigen bubbelbad. In het elegante restaurant kan je terecht voor heerlijke maaltijden uit een à la carte menu. Ben je met de wagen? Er is gratis parkeerplaats voor hotelgasten. Meer info en boeken.

  1. Le Chateau de Namur

Le Château de Namur ligt op wandelafstand van de Citadel van Namen en wordt omgeven door een groot aangenaam park. Het kasteelhotel biedt naast de elegant ingerichte kamers met eigen badkamer over een gezellig à-la-carterestaurant en bar waar je 's avonds lekker kan nagenieten. Als gast heb je ook gratis toegang tot het fitnesscentrum en de tennisbaan. Meer info en boeken.

  1. Gite Le Jardin Des Secrets

Of verblijf in de gezellige Gîte et Chambres d'hôtes Le Jardin Des Secrets. De B&B is gevestigd in een burgerlijk huis met een authentiek karakter. Het huis dateert uit 1917 en werd in 2019 volledig gerenoveerd, met aandacht voor detail voor uw comfort en welzijn. De slaapkamers zijn gebaseerd op het thema van de 4 seizoenen. Verder omvat het huis ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals de gezellige, warme woonkamer met piano, een houtvuur en een bibliotheek.

Even rusten? Dan kan je terecht in de gezellige grote tuin. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een fiets huren. Meer info en boeken.

  1. Ne5t Hotel & Spa

Het charmante NE5T Hotel & Spa is gevestigd in een voormalige boerderij en biedt elegante suites met gratis WiFi en een gratis, beveiligde eigen parkeergelegenheid. Het karakteristieke landhuis wordt omgeven door een grote tuin met een gemeubileerd terras waar je kan genieten van een goed boek en een heerlijk glas wijn.

Iedere accommodatie is voorzien van bakstenen muren, designmeubilair en sfeerverlichting. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van vers bereid ontbijtbuffet in het restaurant. En 's avonds serveert restaurant La table du Ne5t traditionele Franse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Péniche d'hôtes MS Elisabeth

Altijd al eens willen overnachten op een boot? Péniche d'hôtes MS Elisabeth ligt op wandelafstand van het centrum van Namen en biedt kamers met een houten interieur en een eigen badkamer. Alle kamers hebben grote ramen met uitzicht op de rivier. En indien alle vier hutten bezet zijn, wordt een à-la-cartediner aangeboden in de salon, die uitzicht biedt op de Maas. Omgeving verkennen met de fiets? Huur er gerust eentje bij de receptie. Verder kan de accommodatie ook wandel- en fietstochten organiseren. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Viroinval

Dit gezellige natuurhuisje is gelegen in de bossen van Viroinval. Een grote glaspartij zorgt ervoor dat je echt het gevoel hebt dat je buiten bent .Het natuurhuisje in Viroinval is modern ingericht en beschikt over een inloopdouche op elke slaapkamer. In de masterbedroom kan je genieten van de sterrenhemel onder de koepel. Buiten wacht je nog de houtgestookte hottub op om even helemaal tot rust te komen na een heerlijke wandeling. Meer info en boeken.

  1. Château de la Poste

Aan de voet van de Belgische Ardennen (Mailen) ligt Chateau de la Poste met een adembenemend uitzicht op een 42 hectare groot park met omringende bossen. Het kasteel is vandaag omgetoverd tot een hedendaags hotel met een authentieke atmosfeer. Het beschikt over 42 stijlvol ingerichte hotelkamers, die deels gevestigd zijn in de bijgebouwen.

Start je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtruimte van het kasteel. Geniet van de regionale en internationale gerechten in het hotel-restaurant Chez Clémentine. Verder kan je op het hotelterrein kun je een minigolfen, tennisen, jeu de boules of volleybal spelen. Voor de kinderen is er zelfs een binnenspeelplaats. Op het kasteeldomein kan je ook heerlijk wandelen of fietsen. Fietsen zijn gratis te huur. Boek je overnachting nu hier online!

  1. Natuurhuisje in Purnode

Ben je op stap met een grote groep vrienden of familie, dan is deze sfeervolle groepsaccommodatie voor 24 personen de geschikte plaats. Het vakantieverblijf is gevestigd in het voormalige treinstation van Purnode dat gebouwd werd in 1904. De groepsaccommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals centrale verwarming, ingerichte keuken, sanitair, grote gezamenlijke ruimte (met houtkachel), een overdekt terras en een mooi kampvuur om 's avonds te ontspannen.

Het huis ligt in de afgelegen, bosrijke vallei van het riviertje de Bocq, midden in de Belgische Ardennen. De vallei wordt gekenmerkt door een decor van groene berghellingen, overgroeide spoorrails en donkere spoortunnels. Meer info en boeken.

  1. Hotel Le Saint Hadelin

Hotel Le Saint Hadelin is een boetiekhotel met elegante kamers in een 19e-eeuws, authentiek stenen gebouw. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van het pittoreske Dinant. Naast kamers met een modern design, houten vloeren en een flatscreentelevisie beschikt het hotel ook nog over een rustige tuin met terras.

's Avonds kan je heerlijk dineren in het restaurant op wandelafstand van het hotel. Hier geniet je van lekkere seizoensgebonden streekgerechten in een rustieke ambiance. In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Belgische Ardennen

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in de Belgische Ardennen? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Ardennen met 24 routes en +200 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Belgische Ardennen.

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?