15 x jeugdherbergen in Antwerpen + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 8,5

15 x jeugdherbergen in Antwerpen + hostels: Prijzen, info & foto's

2 mei 2023 in Antwerpen0 reacties

Overzicht van 15 hostels en jeugdherbergen in Antwerpen: waar goedkoop overnachten?

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Antwerpen? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. ANTWERP Hostel

ANTWERP Hostel ligt in het centrum van de stad vlakbij heel wat bezienswaardigheden zoals: de Stadsschouwburg, den Botaniek (plantentuin) en het Rubenshuis. De Meir is een van de bekendste winkelstraten van Vlaanderen en ligt op amper 2 minuten wandelen.

Een bed in een slaapzaal boek je bij ANTWERP Hostel vanaf €19/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Antwerp City Hostel

Antwerp City Hostel bevindt zich op de Grote Markt van Antwerpen in de buurt van heel wat restaurants en bars. Het hostel heeft de ideale locatie om de stad te leren kennen. Bezienswaardigheden die op nog geen 200 meter liggen, zijn het Stadhuis van Antwerpen, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Ruihuis.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €17/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel The ASH

Hostel The ASH ligt vlakbij het centraal station van Antwerpen op 8 minuten wandelen. In het hostel kun je naast een bed in een slaapzaal ook een tweepersoonskamer boeken. Gasten kunnen gebruikmaken van de tuin, de gemeenschappelijke keuken en de bibliotheek. Het hostel bevindt zich op 15 minuten wandelen van de Grote Markt en het stadhuis.

Een privékamer boek je hier vanaf €68/nacht en een bed in een slaapzaal vanaf €25/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Yust

Hostel Yust ligt in Antwerpen Berchem op twee minuten wandelen van het Koning Albertpark. In het hostel kun je naast een bed in een slaapzaal ook een tweepersoonskamer, familiekamer of luxesuite boeken. In 2022 opent Yust nog 2 nieuwe vestigingen in Brussel en Luik. Gasten kunnen in Antwerpen een bed boeken vanaf €23/nacht en een kamer vanaf €85/nacht. Meer info en boeken.

  1. Kabas Hostel

Kabas Hostel ligt in een rustige buurt net buiten het centrum van de stad. Dit gezellige hostel heeft een leuke tuin waar kippen rondlopen en waar je de mogelijkheid hebt om te barbecueën in de zomermaanden. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €18/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Antwerp Central Youth Hostel

Antwerp Central Youth Hostel ligt in de modewijk van Antwerpen, op 500 meter van de Oude Markt. Het is een perfecte plek om goedkoop te overnachten in het centrum van de stad. Naast een bed in een slaapzaal kun je ook een privékamer van 2 tot 4 personen boeken. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €31/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Boomerang Antwerp

Hostel Boomerang Antwerp is een gezellig hostel, ingericht in een oud herenhuis in de wijk Klein Antwerpen vlakbij het stadspark. Het hostel heeft een gemeenschappelijke ruimte en een tuin waar er gebarbecued kan worden. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €17/nacht. Meer info en boeken.

  1. Antwerp Backpackers Hostel

Antwerp Backpackers Hostel is het perfecte hostel voor echte backpackers in Antwerpen, Borgerhout! Het Hostel heeft een zonneterras waar je kunt barbecueën en kunt kennis maken met gasten van over de hele wereld. De 24/7 receptie laat je toe om tot in de late uurtjes het levendige Antwerpen te verkennen.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €41 voor 2 nachten, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Antwerp Hotel National

Het Hotel National in Antwerpen bevindt zich in het centrum van de stad tegenover het Modemuseum. Het tweesterrenhotel biedt voldoende comfort aan een mooie prijs. Een tweepersoonskamer boek je hier vanaf €56/nacht. Meer info en boeken.

  1. Beaux ARTS

Beaux ARTS Antwerpen ligt in het Zuiden van de stad waar er van alles te beleven valt. Het hotel ligt net naast Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in een buurt vol gezellige restaurants en bars. De moderne kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer. Via de tramhalte aan het Antwerpen Museum kun je gemakkelijk het centrum van de stad bereiken.

Een kamer boek je hier vanaf €47/nacht. Meer info en boeken.

  1. Century Hotel Antwerpen Centrum

Het Century Hotel in Antwerpen Centrum ligt aan het station in een gerenoveerd historisch gebouw. Het driesterrenhotel ligt op een boogscheut van de Zoo van Antwerpen en is een ideale daguitstap voor het hele gezin. Het Century Hotel heeft zowel tweepersoonskamers als ruime familiekamers, voor gezinnen met kinderen.

Een tweepersoonskamer boek je vanaf €56/nacht, een familiekamer vanaf €97/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bonair

Hotel Bonair ligt in het centrum van Antwerpen niet ver van de Groenplaats en de Grote Markt. Het hotel biedt tweepersoonskamers aan maar ook studio’s met kitchenette voor gezinnen. In de buurt van het hotel zijn heel wat gezellige straatjes met restaurants en cafés.

Een kamer boek je hier vanaf €75/nacht, een studio voor 4 personen vanaf €114/nacht. Meer info en boeken.

  1. Ibis budget Antwerpen Centraal Station

Het Ibis budget Hotel aan het Centraal Station in Antwerpen heeft moderne, eenvoudig ingerichte twee-en driepersoonskamers. Het tweesterrenhotel bevindt zich op wandelafstand van metrohaltes Plantin en Diamant en het centraal treinstation. Een kamer boek je hier vanaf €73/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B Hotel Antwerpen Zuid

Het B&B Hotel Antwerpen Zuid biedt comfort en kwaliteit aan voor een klein budget. De 108 kamers van het hotel zijn ruim en modern ingericht, er zijn zowel tweepersoonskamers als familiekamers. Via de tramhalte Antwerpen Pacificatie kun je gemakkelijk de stad ontdekken.

Een tweepersoonskamer boek je hier vanaf €65/nacht, een familiekamer vanaf €96/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Postiljon

Hotel Postiljon ligt op de Grote Markt in het historisch centrum van Antwerpen. Het hotel heeft 21 kamers en is een absolute aanrader voor budgetsreizigers en gezinnen. De winkelstraat Meir ligt op 500 meter stappen en via de tramlijn is er een rechtstreekse verbinding met het centraal treinstation.

Een overnachting boek je hier vanaf €75/nacht, inclusief ontbijt. Een familiekamer vanaf €150/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis stadswandeling Antwerpen

Een weekendje naar Antwerpen? Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Antwerpen. Ideaal om Antwerpen volledig te verkennen op eigen tempo.

Wil je graag nog meer zien? Koop onze volledige stadsgids Antwerpen voor € 8,5 met meer dan 100 highlights, leuke weetjes en de beste adresjes om te eten & drinken (+ GPS coördinaten)! Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview stadsgids Antwerpen ter voorbereiding van je bezoek.

Antwerpen

Gratis reisgids Antwerpen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?