Waar overnachten in Almería 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Almería 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

7 april 2022 in Andalusië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Almería heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Almería. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Murallas de Jayrán Hotel Boutique

In het prachtige Murallas de Jayrán Hotel Boutique met authentieke Zuiderse stijl kan je zeer elegant ingerichte kamers boeken. De kamers zijn voorzien van airconditioning, bureau en eigen badkamer. Het Murallas de Jayrán Hotel Boutique is gelegen vlakbij de kathedraal van Almeria, Alcazaba of Almeria en verschillende musea.

Na het verkennen van de stad en de omgeving kan je nog even ontspannen in het prachtige zwembad of er voor kiezen om een kamer te boeken met hot tub. Je zal je er dus zeker niet vervelen! Meer info en boeken.

  1. Catedral Almería

Altijd al eens een duik willen nemen in een betoverend mooi zwembad? Bij Catedral Almeria kan je zwemmen in het magnifieke zwembad van waaruit je een fenomenaal uitzicht hebt op de kathedraal. Het hotel zelf is gevestigd in een oud herenhuis op een gezellig pleintje. Je bevindt je er dus echt in het historische centrum van de stad vlakbij het Fort van Alcazaba en het strand. De kamers van het hotel zijn zeer ruim en stijlvol ingericht, net zoals de gemeenschappelijke ruimtes. Meer info en boeken.

  1. El Rincon de Huete

Wie liever wat meer privacy hebt kan er ook voor kiezen een volledig appartement te boeken. Een verblijf boeken bij El Rincon de Huete is in dat geval dé perfecte keuze! In het gebouw zijn er meerdere appartementen van verschillende groottes gevestigd.

Elk appartement is zeer modieus en modern ingericht en heeft daardoor een luxueuze uitstraling. Ze beschikken over een eigen badkamer, volledig uitgeruste keuken, en gezellige zithoek en sommigen hebben ook een balkon. Om een bezoekje te brengen aan het strand hoef je enkel de straat over te steken en ook het centrum van de stad en verscheidene eetgelegenheden liggen op loopafstand. Meer info en boeken.

  1. Aire Hotel & Ancient Baths

In viersterrenhotel Aire Hotel & Ancient Baths kan je echt volledig tot rust komen. Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw dat dateert uit de 19de eeuw. Als gast kan je gebruik maken van het rooftopzwembad met uitzicht op het Alcazaba-fort. Je logeert er in perfect uitgeruste kamers met zeer mooie muurfoto’s, parketten vloeren en veel traditionele details.

Verder kan je tijdens je verblijf ook volledig ontspannen in een van de Arabische baden van het thermale circuit of proeven van mediterrane gerechten in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Mirador Torre de la Garrofa

Wie graag wilt overnachten op een unieke locatie kan een verblijf boeken bij Mirador Torre de la Garrofa. Het vakantiehuis ligt aan het strand in een rustige omgeving en geeft een magnifiek uitzicht op een authentieke toren. Je kan er dan ook fantastisch mooie wandelingen maken en zelfs gaan golfen.

Het huis is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een woonkamer en goed uitgeruste keuken van waaruit je telkens geniet van het zicht op de zee. Het terras zorgt tenslotte voor de totaalervaring, aangezien je er langs beide kanten de zee en rotsen kan bewonderen. Meer info en boeken.

  1. HO Puerta de Purchena

Op een kleine 10 minuten wandelen van het strand, in het centrum van de stad, vind je HO Puerta de Purchena. Dit gebouw bestaat uit meerdere appartementen voor 4 tot 6 personen. Elk appartement heeft een zeer moderne stijl en is voorzien van alles wat je nodig hebt. Na een lange dag in de stad of aan het strand kan je nog wat gaan zonnen op het dakterras met hypermodern zwembad en snackbar. Meer info en boeken.

  1. Nuevo Torreluz

Nuevo Torreluz is dé plaats bij uitstek voor wie op zoek is naar een betaalbare overnachting met de nodige luxe. Het hotel ligt aan het Plaza Flores niet ver van de kathedraal en het bekende Fort Alcabaza. Dit vormt dus de ideale vertrekplaats voor een verkennende stadswandeling. Bovendien is er ook in het hotel zelf heel wat te beleven. Zo kan je een heerlijk ontbijt of tapas bestellen bij de bar met terras of tegen een toeslag gaan ontspannen in het welllnesscentrum. Voor de sportievelingen is er ook een fitnessruimte voorzien. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis El Cortijillo

Dit zuiderse Vakantiehuis El Cortijillo, ingericht met warme kleuren, beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer, een leefruimte en perfect uitgeruste keuken. Residentie El Cortiljilo heeft ook een prachtige tuin met terras van waaruit je een rustgevend uitzicht hebt op de rivier.

Gasten verblijven er net buiten de stad in een rustige omgeving waar je zeer mooie wandelingen en fietstochten kan maken. Het centrum van de stad is bovendien ook makkelijk te bezoeken met de auto. Meer info en boeken.

  1. Villa Zagv Space

Zagv Space is een strakke witte villa met luxueuze uitstraling. In deze ruime villa kan je verblijven met maximaal 8 personen. Binnen vind je er 2 grote slaapkamers, een moderne keuken en leefruimte. Wie liever buiten vertoeft kan plaatsnemen op het zonneterras of gebruik maken van het mooie privézwembad. De belangrijkste bezienswaardigheden en ook het strand liggen allemaal binnen een straal van ongeveer 5 kilometer. Meer info en boeken.

  1. Ohtels Gran Hotel Almeria

Viersterrenhotel Ohtels Gran hotel Almeria is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar een comfortabele overnachting in het hartje van Almeria. De lichtrijke kamers in het hotel zijn perfect uitgerust en hebben een balkon van waaruit je een indrukwekkend uitzicht hebt op de zee of op het zwembad. Na een vermoeiende dag in het centrum van de stad kan je smullen van Spaanse gerechten in het restaurant of een drankje drinken in de bar. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Andalusië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Andalusië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Andalusië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?