Reacties op 21 x mooiste bezienswaardigheden van Aken: wat zeker zien en doen tijdens je verblijf?"

40 ervaringen

- 14 april 2024 - Katy De Vulder

Aken is een mooie stad, de routebeschrijving was weer top! Het was er aangenaam vertoeven, zowel cultureel als als winkelstad. Lekker gegeten op de markt in "Markt 43". Zeker een aanrader.

- 8 februari 2024 - Remans hilde

Heel leuke stadswandeling, maar zou ook leuk zijn om wandelingen iets buiten de stad, zodat je van stad , naar iets buiten stad kunt wandelen

- 22 december 2023 - Johan Fevery

zeer mooie en adequate reisgids.

- 28 november 2023 - Mcm

Hele leuke wandeling door Aken.

- 15 november 2023 - Gabrielli

Wij gaan al tientallen jaren op regelmatige basis naar Aken. Ik dacht dat ik al alles wist en gezien had. Maar deze info is zo gedetailleerd dat wij extra info kregen over de bezienswaardigheden. Zelfs plaatsen waar wij vroeger voorbij wandelde, reden, werd ons nu onder de aandacht gebracht om te bezoeken. Deze reisgids is af. De les: vooraleer ik een uitstap doe download ik de reisgids en mis dan niets meer.

- 11 oktober 2023 - Marlies Koller

Ziet er mooi en duidelijk uit. Top gedaan

- 5 september 2023 - Henny

Prachtige wandeling, we logeerden in Lemiers. Vandaar met de fiets naar Aken ,dan de stadswandeling, en met de fiets terug. Perfecte dag.

- 31 augustus 2023 - Wil Meeuwisse

Ik woon sinds kort in Heerlen, niet ver van Aken. We gaan binnenkort Aken verkennen dus ik was op zoek naar een duidelijke reisgids. Met de gegevens die ik ontving gaan we de rondwandeling doen. Zeer bedankt daarvoor.

- 28 augustus 2023 - Myriam Stragier

Een goed overzicht van de bezienswaardigheden en goed te volgen wandeling.

- 15 augustus 2023 - Jacquelien Kuik

Heel plezierige gids om te gebruiken in Aken. Om extra toe te voegen zouden de mooie parken als de Lousberg muschpark en salvatorberg kunnen worden toegevoegd. Net als eventueel het stadspark.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?