Wandelen in Sint-Truiden met wandelroute van wandeling Sint-Truiden

Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht
Een wandelroute in Sint-Truiden overdag en Sint-Truiden by lights. Overdag maak je kennis met historische monumenten en torens, oude verhalen en legenden. Je wandelt langs prachtige bezienswaardigheden in Sint-Truiden en dwars door groene zones. 's Avonds kan je in de winter genieten van het verlichte parcours. Niet minder dan 20 monumenten en gebouwen zijn speels verlicht (onder voorbehoud).

GPS-track Sint-Truiden: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 

 

Informatie

  • Afstand: 3,6 km
  • Vertrekplaats: Begijnhof (parking), 3800 Sint-Truiden
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossierDeel je ervaring met anderen

Ervaringen (49)

 
Tour , 5/04/2018

Wij hebben de wandeling gemaakt onder een stralende zon,de vergezichten vanop de Abdijtoren waren fenomenaal. De wandeling zelf langsheen prachtige gebouwen en kerken waren goed volgbaar . TOP!!!!

Tour , 2/03/2018

Hebben wandeling gemaakt overdag, één minpunt de werken rond begijnhof is slecht aangeduid. Verder een aanrader.

Tour , 11/01/2018

We deden de wandeling 's avonds. De oplichtende stenen laten op verschillende plaatsen te wensen over: gelukkig vonden we soms ook bordjes. De verlichting en de projecties zijn zeer goed geslaagd. Een aanrader.

Tour , 1/12/2017

Wij hebben de wandeling ook bij duisternis gemaakt. De bewegwijzering met verlichte klinkers is niet optimaal. We hebben in het stadspark het parcours verlaten en een grote lus eraan gebreid door de niet duidelijke bewegwijzering. De verlichting van de gebouwen is zeer mooi. Beslist de moeite waard, DOEN!

Tour , 22/11/2017

Wij hebben de wandeling bij duisternis gemaakt “ Sint - Truiden by lights “. De weersomstandigheden vielen wat tegen en ook de bewegwijzering met verlichte klinkers was niet altijd erg duidelijk, zodat je erg goed moet uitkijken om de uitgestippelde route niet te verlaten! De historische verlichte gebouwen en de soms interactieve mogelijkheden lonen zeker de moeite voor een verrassende avondwandeling . Wij gaan ze zeker nog eens overdoen om de volledige 5km af te werken. Beslist een aanrader !

 

Download en print

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen