Rome, wandeling Antieke Rome

Rome, wandeling Antieke Rome

Rome, wandeling Antieke Rome
Het antieke en centrale Rome kan je op één dag bezoeken. We starten in het antieke Rome met natuurlijk het Colosseum en de gerestaureerde overblijfselen van het oude centrum: het Forum Romanum. Daarna gaat het naar het Pantheon, het Piazza Navone, het Castel Sant'Angelo en de Villa Borghese met zijn park en musea. We keren tenslotte terug via de Spaanse trappen en de Trevifontein.

Ontdek ook onze andere wandeling in Rome.

Rome, 4 dagen, incl. vlucht vanaf 235€ pp
Onze promoties omvatten allemaal hotel 3* tot 5* inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Alitalia. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel
Ontdek alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Rome: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

Nog meer in de complete reisgids Rome en Vaticaanstad
Ontdek Rome via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 5

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een citytrip op Euroreizen.be.

Informatie

  • Afstand: 9,7 km
  • Vertrekplaats: Piazza del Colosseo (Colosseum)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier
Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (165)

 
Tour , 25/04/2017

Een fantastische route! Wil je echter alles zien, dan zou ik de route opsplitsen in 2 dagen. Zeker een aanrader

Tour , 6/03/2017

Afgelopen week de route gelopen. Afwisselende route langs vele High lights van Rome. Als je alles wilt bezoeken langs de route, raad ik iedereen aan een extra morgen te reserveren om echt alles goed te kunnen zien.

Tour , 6/03/2017

Wij zijn net terug van 5 dagen Rome en we hebben beide wandelingen hier op deze website gewandeld. Een beetje gewijzigd en aangepast omdat we op de Aventino heuvel op hotel zaten. Zeer volledige wandeling met interessante weetjes, tips en hoofdbezienswaardigheden. We hebben de meeste bezienswaardigeheden ook binnen bezocht, dus hebben de wandeling wat moeten opsplitsen. Maar dit ging vlot, zelfs met onze dochter van 10! Aanrader. Grt Patricia

Tour , 3/01/2017

We verbleven 6 dagen in Rome en het was geen dag te veel.We genoten en deze wandeling was een aangenaam pluspunt voor meerdere dagen. Rome tijdens de eindejaarsdagen was prachtig, de verlichting maakte alles nog eens zo mooi.

Tour , 25/12/2016

Prima route om de belangrijkste bezienswaardigheden in één dag te zien. Je hebt alleen geen tijd om een museum binnen te gaan. We hebben ook een deel afgesneden maar het was een prima hulpmiddel!

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (24)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen