Obernai, wandeling door een typisch Elzasser stadje

Obernai wandelroute

Obernai wandelroute

Obernai wandelroute
Even voorbij Straatsburg (ca. 20 km) ligt Obernai op de Route des Vins. Het loont écht wel de moeite om er even halt te houden. Het gezellige middeleeuws centrum, de mooie marktplaats, de vestingmuren, de vakwerkhuizen, enkele opvallende monumenten, de neogotische Petrus- en Pauluskerk, … Je leest het, Obernai beschikt ruimschoots over enkele troeven. De eerste indruk van Obernai is bovendien dat het een zeer proper stadje is. Wil je dit deel van de Elzas beter leren kennen, dat vind je met Obernai een ideale uitvalsbasis. Met een korte wandelroute laten we je kennismaken met deze kleine parel van de Elzas.

Promoties in een charmehotel 4* in Obernai
Je logeert in het gerenomeerde A la Cour d'Alsace in het hartje van Obernai. Er zijn meerdere promoties van 2 tot 4 dagen. Hotel met zwembad, 2 restaurants en gratis private parking.
Meer info op Euroreizen.be

Gids downloaden

Informatie

Nog meer in de complete reisgids Elzas-Vogezen
Ontdek de Elzas en Vogezen via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Drie autoroutes: Noord-Vogezen, Wijnroute en Route des Crêtes maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (2)

 
Tour , 21/11/2017

Obernai is een gezellige buurt waar je veel keuze krijgt om rond te toeren. De afstanden zijn doenbaar.

Tour , 21/11/2017

een aantal keer zijn wij wezen kamperen in Obernai. Een leuke stad, lekkere restaurantjes en veel te zien in de omgeving. Met de trein naar Straatsburg is een aanrader. Daarom heb ik deze route aangevraagd omdat ik bang ben dat ik nog niet alles heb gezien. De route zit al in de vakantiemap.

 

Download en print

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen