Stadswandeling Napels gratis downloaden. Wandelroute Napoli, Amalfi

Napels stadswandeling

Napels stadswandeling

Napels stadswandeling
Onze stadswandeling in Napels brengt je door de rijke geschiedenis van deze Italiaanse stad. We geven je de gelegenheid om door een wirwar van straatjes te wandelen maar onze wandelroute in Napels volgt nogal de hoofdwegen om zich beter te kunnen oriënteren. Wist je dat Napels niet minder dan 448 kerken telt? We brengen je naar de belangrijkste en vergeten je ook niet langs een paar mooie gedenkkapelletjes aan huizen te loodsen. Typisch voor Napoli. Uiteraard vergeten we niet de belangrijkste bezienswaardigheden en musea, ondermeer het bekende Archeologisch museum. Klaar voor een verkenning?

Gids downloaden
De gratis gids omvat de stadswandeling in Napels en dag 1 van de rondreis.

Nog meer in de complete reisgids Napoli en Amalfitaanse kust
Ontdek Napels met een stadswandeling, de ruïnes van Pompeii, de vulkaan Vesuvius, opgravingen van Herculaneum, de Amalfitaanse kust en Paesum met onze 8-daagse autoroute. Niet minder dan 70 pagina's informatie, tips van locals, weetjes, ... 
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een vakantie op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand: 5,1 km
  • Vertrekplaats: Via Gonzaga, Napoli
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier
Gids downloaden
 

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (9)

 
12
Tour , 11/01/2018

Dit is inderdaad een mooie route. Voor mensen die minder goed ter been zijn kan het ook omgekeerd: neem taxi naar Capo di Monte en zo naar beneden.

Tour , 24/12/2017

uitstekend voor een eerste kennismaking met uitstekende beschrijving van de bezienswaardigheden; een schaal op de kaart/plan zou handig zijn; ook een metrokaart zou nuttig zijn; Over 't algemeen : uitstekend !!!

Tour , 8/09/2017

Heb met veel belangstelling de wandeling in Napels gelezen. Indien je maar 1 dag in Napels verblijft dan is dit inderdaad de ideale wandeling. Je bezoekt zo echt alle hoogtepunten in deze stad. De uitleg is voldoende en goed begrijpbaar geformuleerd, zonder teveel data en namen. Indien je dieper op alles wil ingaan heb je veel meer tijd nodig. Ook de andere bezienswaardigheden komen goed aan bod. Ben nieuwsgierig wat deze stad ons zal brengen.

Tour , 23/08/2017

De wandeling is kort en goed. Gelukkig dat ik deze op het internet gevonden had zodat ik ter plaatse aan de slag kon gaan.

Tour , 15/08/2017

hele drukke stad, mooie wandeling die je een eerste indruk geeft en de meeste bezienswaardigheden toont vergeet vooral de kleine straatjes niet en een wandeling langs de zee vanaf het castel del ovo

 

Download en print

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen