Wandeling Milaan, wandelen langs bezienswaardigheden Milaan met wandelroute

Milaan, mode en paleizen

Milaan, mode en paleizen

Milaan, mode en paleizen
Milaan is zowat het economische hart van Italië. Milaan is ook de modestad bij uitstek voor gans de wereld. Milaan heeft een Dom die je ogen zal verblinden. Met deze wandeling door Milaan kan je al deze aspecten zien. De wandelroute start aan de Dom van Milaan en brengt je vervolgens via talrijke paleizen en winkelstraten langs de bekendste modehuizen. Tussendoor kan je genieten van historische gebouwen en pleinen. We wandelen in Milaan ook langs een paar mooie musea. Eentje echter ligt te ver uit de route: 'Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci in de Santa Maria delle Grazie. We geven je wel een aantal tips mee hoe je er kan komen. We doen dit ook voor het mooie monumentale kerkhof van Milaan.

GPS-track Milaan: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 2,5 km
  • Vertrekplaats: Piazza del Duomo (plein voor de Dom)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (57)

 
Tour , 9/12/2017

De gids komt heel duidelijk over en wij gaan er zeker gebruik van maken. Aangezien we volgend jaar de reis gaan maken kan ik er nu verder nog niet zoveel over vertellen hoe het in de praktijk zal werken. Kom er zeker nog op terug. Krijg er wel zin in nu ik al zoveel informatie heb verkregen. Spannend!!!!!!

Tour , 16/11/2017

een leuke wandeling!

Tour , 3/11/2017

Ik moet nog vertrekken op 12 december tot 17 december. Voor de rest heb ik alle reisroutes en stadswandelingen als heeeeeeeel goed ervaren. Is altijd al meegevallen en de mooist kantjes laten zien. Geef het ook door aan vrienden die op reis gaan. Doe zo verder. Prachtige site mvg Viviane Van Aert

Tour , 5/09/2017

Héél leuke wandeling

Tour , 27/08/2017

Prima. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn erin opgenomen.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen