Kerstmarkt Monschau 2017: wandelroute langs de kerstmarkten Monschau

Kerstmarkt Monschau

Kerstmarkt Monschau

Kerstmarkt Monschau
De kerstmarkt van Monschau is zeer aantrekkelijk door twee aspecten. Monschau is een zeer idyllisch klein stadje in een diepe vallei gelegen. Er zijn prachtige vakwerkhuizen die het geheel nog sprookjesachtiger maken. Daar plaatsen ze dan een kerstmarkt en zo bekom je een optimale mix dat je de sublieme kerstsfeer brengt. Het andere deel is net buiten de oude kern gelegen. Er is een glasblazerij met aansluitende grote winkel en kerstmarkt. Tijdens de weekends is er zelfs nog een levende kerststal in het achterliggende museum. 

Data kerstmarkt Monschau 2017: 24/11 t/m 23/12/17. Opgepast: alleen open op vrijdag, zaterdag van 11 tot 21 uur en zondag tot 20 uur (gesloten op 26/11).

Gids downloaden 

Promo: Monschau 3 dagen in 4* hotel: 90€ pp
Verblijf in het Carat Das Vitalhotel**** in Monschau: 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet » 1x diner » gebruik van binnenzwembad en sauna » klantenbeoordeling: 8,5/10
 Info en reservaties op Euroreizen.be

GPS-track Monschau: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

 

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (17)

 
Tour , 28/12/2016

Ik vond het een zeer goede en uitgebreide route beschrijving, we hebben er veel aan gehad,hartelijk bedankt hiervoor. Ronald

Tour , 25/12/2015

Een fijne dag in Monschau doorgebracht. De wandeling bracht ons langs de talrijke kerstkraampjes, oude vakmanshuisjes. Monschau leek wel uit een kerstverhaal tot leven te komen.

Tour , 21/12/2015

Doordat we niet terplaatse kon parkeren zijn we met de shuttlebus(3€ h/t)gegaan (25') Gezellige en warme ervaring. Er zijn een heel aantal vakwerkhuizen waar je in en uit kan lopen, terwijl je ogen tekort hebt om alles te bekijken.De kraampjes (en er zijn er heel wat) maken de kerstmarkt volledig.Een gezellige bedoening alleen hoe later op de avond hoe meer(teveel) volk. Dus voor iemand die rustig wil wandelen kan dit al vanaf 11 uur.Het weer (droog en weinig wind) viel ook goed mee. We hebben ook altijd de mogelijkheid gehad om iets te verbruiken,uiteindelijk een lekker sfeertje in een voorhistorisch stadje.

Tour , 8/12/2015

Beste , hebben een wandeling gedaan vanuit het dorpje Rhoren naar Monschau zeer mooie wandeling van ongeveer 2 uur altijd dalen , als je dezelfde route terug gaat heb je een goed uithoudingsvermogen nodig . De andere wandeling die we hebben gedownload hebben we niet kunnen doen door regenweer. Gaan zeker nog eens terug

Tour , 23/10/2014

Heb de wandeling nog niet gemaakt, aangezien de Kerstmarkten nog moeten opengaan. Heb wel de route al gedownload, vandaar de vraag om een ervaring neer te pennen, maar kan dus nog niet gericht antwoorden. Ik vermoed dat het wel een goede wandeling zal zijn, want ik heb ook al meerdere wandelingen van reisroutes gehaald en ben er steeds tevreden over. Heb dit ook al aan anderen verteld om zeker de site eens te gaan bekijken.

 

Download en print

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen