Kerstmarkt Luik

Kerstmarkt Luik
De winkelstraten en de kerstmarkt van Luik liggen vlak naast elkaar. Rondom liggen dan nog talrijke bezienswaardigheden van Luik met belangrijke musea. Kom je bovendien nog eens op een zondagvoormiddag dan krijg je er nog eens een grote multiculturele markt langs de Maas er bovenop. Je merkt het al dat een zeer veelzijdig weekendje kan worden naar de kerstmarkt van Luik. Deze kan zeer goed de concurrentie aan van de andere dichtbije kerststeden zoals Aken en Maastricht.

Data kerstmarkt Luik 2014: 28/11 t/m 30/12 /2014

Gids downloaden

GPS-track Luik: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).    

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (34)

 
Guillaume Lelievre , 17/12/2014
Echt een zeer fijne sfeer op de kerstmarkt. Ook de route is zeker de moeite waart om te doen. ZEKER DOEN
frank Vervaet , 15/12/2014
Luik was een aangename ontdekking.De wandelroute is een prima leidraad om de stad te leren kennen. Ondanks het slechte weer was het een heel aangenaam weekend, we keren zeker nog terug.Bedankt voor de interessante info!
Dennis , 8/12/2014
Leuke route wij hebben de korte versie gedaan, mooi uitzicht aan de citadel. Nadien de kerstmarkt bezocht. Uitstekend weekend gehad.
verbruggen robert , 26/11/2014
zeer leuke uitstap. was de 1ste keer dat we in Luik kwamen, maar enorm goed meegevallen en dit op alle gebied. mijn vrouw en ik zijn al plannen aan het maken om na nieuwjaar nog eens terug te gaan. Bedankt voor de informatie
Filip , 10/01/2014
Een prima uitstap. Duidelijke omschrijving van de route. Met gps onmogelijk verkeerd te lopen. De citadel is een aanrader voor liefhebbers van panorama's. De kerstmarkt was een leuk extraatje. Luik is verrassend mooi en aangenaam. reisroutes.be staat bij mijn favorieten ;-)
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen