Kerstmarkt Luik

Kerstmarkt Luik

Kerstmarkt Luik
De winkelstraten en de kerstmarkt van Luik liggen vlak naast elkaar. Rondom liggen dan nog talrijke bezienswaardigheden van Luik met belangrijke musea. Kom je bovendien nog eens op een zondagvoormiddag dan krijg je er nog eens een grote multiculturele markt langs de Maas er bovenop. Je merkt het al dat een zeer veelzijdig weekendje kan worden naar de kerstmarkt van Luik. Deze kan zeer goed de concurrentie aan van de andere dichtbije kerststeden zoals Aken en Maastricht.

Data kerstmarkt Luik 2017: 24/11 t/m 30/12/2017

Ontdek de beste deals in Luik
Kies uit een aanbod van meer dan 50 accommodaties: hotels, appartementen en B&B's.
Meer informatie op Booking

Gids downloaden

GPS-track Luik: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).    

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (65)

 
Tour , 4/01/2017

Erg handig om vanuit het station je weg door Luik te vinden !

Tour , 2/01/2017

zeer leuke wandeling die alle interessante plekjes in Luik eruit pikt. Een aanrader voor iedereen!

Tour , 1/01/2017

Luik is mooi... met de trein kom je aan in het mooie station en met het plannetje probleemloos de weg gevonden naar de kerstmarkt! Tip : lekker eten in Point de Vue

Tour , 27/12/2016

Luik is een citytrip waard. In alle jaargetijden is deze wandeling een must. Ditmaal hebben we de kerstperiode genomen. Zeker doen. Er is daar nog zoveel meer te ontdekken.

Tour , 19/12/2016

14-12-2016 Mooie stadswandeling, hier en daar wel iets moeilijker te volgen: uitleg beziens-waardigheid en route kwamen niet altijd overeen. Wandeling zou eigenlijk moeten eindigen op de kerstmarkt: dan is het donker en veel sfeervoller! Nu hebben we het laatste deel niet meer gedaan ,vanwege de duisternis! Wel zéér mooie wandeling met verassend mooie plaatsjes.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen