Kerstmarkt Luik

Kerstmarkt Luik
De winkelstraten en de kerstmarkt van Luik liggen vlak naast elkaar. Rondom liggen dan nog talrijke bezienswaardigheden van Luik met belangrijke musea. Kom je bovendien nog eens op een zondagvoormiddag dan krijg je er nog eens een grote multiculturele markt langs de Maas er bovenop. Je merkt het al dat een zeer veelzijdig weekendje kan worden naar de kerstmarkt van Luik. Deze kan zeer goed de concurrentie aan van de andere dichtbije kerststeden zoals Aken en Maastricht.

Data kerstmarkt Luik 2014: 28/11 t/m 30/12 /2014

Gids downloaden

GPS-track Luik: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).    

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (30)

 
Filip , 10/01/2014
Een prima uitstap. Duidelijke omschrijving van de route. Met gps onmogelijk verkeerd te lopen. De citadel is een aanrader voor liefhebbers van panorama's. De kerstmarkt was een leuk extraatje. Luik is verrassend mooi en aangenaam. reisroutes.be staat bij mijn favorieten ;-)
rita , 9/01/2014
09/01/2014 een zeer goede beschrijving!een van de betere kerstmarkten.wij hebben een heerlijke dag gehad,voor herhaling vatbaar!
Dhoostelaere Katrien , 6/01/2014
Een goeie beschrijving, wij hebben ook de trappen beklommen en het van het mooi uitzicht genoten. Wij hadden graag die oude doopvond in de kerk bezocht maar de kerk was niet open( nog een paar dingen niet open op maandag) da was jammer maar verder was het prima!! een mooie dag beleeft zo op het einde van het jaar! juist gepast 3,5km wandeling en dan nog de prachtige kerstmarkt!!
rob cuyon , 5/01/2014
Het was een goede beschrijving van de route hebben hem gelopen met veel plezier
Van Hoof Ronny , 2/01/2014
Een duidelijke en gebruiksvriendelijke stadsgids, waarmee we een heerlijke dag in Luik hebben beleefd.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen