Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Keulen
Deze wandelroute langs de kerstmarkt van Keulen start op de oudste kerstmarkt van Keulen, de Neumarkt. Via een kleinere op de Rudolfplatz gaat het dan naar de drukste winkelstraat en de Dom. Aan de voet van de Dom van Keulen staat de grootste kerstmarkt. We wandelen in de Altstadt van Keulen en de kerstmarkt daar richt zich vooral naar kinderen. Via de Rijnboulevard bereiken we dan de tweede belangrijkste winkelstraat om terug op de Neumarkt van Keulen aan te komen. Er zijn ook nog kerstmarkten op een schip en aan het Schokomuseum.

Data kerstmarkt Keulen 2017:
27/11 t/m 23/12/2017 (van 11 tot 21 uur)

 
Keulen 3 dagen in 5* hotel: € 135 pp 
Het hotel ligt heel centraal tussen de belangrijkste monumenten. De Classic kamer bevat een queensize bed en is ingericht volgens een klassiek moderne stijl met de meest hedendaags comfortsnufjes. Verblijf incl. ontbijtbuffet.
Meer info op Euroreizen.be

Gids downloaden 

GPS-track Keulen: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

 

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (163)

 
Tour , 11/12/2017

Handige reisroute om je weg makkelijk terug te vinden in Keulen

Tour , 2/12/2017

Reeds het derde jaar dat we Keulen bezochten en ons lieten leiden door jullie gids maar nu weer ontdekten we door deze route 2017 weer extra beziendswaardigheden. Wederom dank voor de begeleiding.

Tour , 30/12/2016

De kaarten waren zeker een hulp om de wandeling aan te vatten. De diverse marktplaatsen liggen op wandelafstand in Altstadt Een goede plaatsbeschrijving en zeker handig weetjes en tips. De leukse en langst bezoekbare is toch deze aan de ijpiste of de Heumarkt met het hotel Dorint net om de hoek 2 dagen Kôln echt gezellig..

Tour , 30/12/2016

We hebben onze wandeling doorheen de kerstmarkten van Keulen volledig afgestemd op het voorstel dat we vonden op reisroutes.be. Het was fantastisch! Bedankt voor de fijne suggesties. Dit zet aan om nog andere steden met reisroutes te gaan verkennen. Wij hebben er alvast zin in gekregen 😊

Tour , 29/12/2016

Alles goed te vinden, erg duidelijk.Tip: openbaarvervoer dagkaart supervoordelig voor 4/5 personen €12,50 is ipv boemeltreintje ook goed te doen

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (18)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen