Kerstmarkt Gent 2017: wandelroute langs de kerstmarkten Gent

Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent
We wandelen in Gent in volle kerststemming. Start op de Vrijdagmarkt. Via de eerste winkelstraat kom je op de Korenmarkt. Ondertussen kan je even wat cultuur opsnuiven aan de Graslei en het Patershol. Wat verder kom je aan de Korenmarkt, het St. Baafsplein. Overal kerstchalets, er ligt een ijspiste, er staat een reuzenrad.Daarna verkennen we het winkelgedeelte van Gent. De wandelroute in Gent gaat langs de belangrijkste winkelstraten zoals de Brabantdam, Volderstraat en uiteraard de Veldstraat. 

Gent 4 dagen in historisch hotel: 99€ pp
Verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** in hartje centrum in een verbouwd en gerestaureerd klooster, inclusief ontbijtbuffet.
Meer informatie op Euroreizen.be

Data kerstmarkt Gent 2017: 08/12 – 07/01/2018 
 
Gids downloaden

  

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (88)

 
Tour , 8/01/2018

Op 30 december zijn wij naar Gent geweest en aldaar de stadswandeling shop en kerstmarkten gewandeld. Geweldig naar onze zin gehad. Wandeling staat goed beschreven en allerlei andere informatie tijdens de wandeling tot ons genomen. Heerlijke stad en goede wegbewijzering.

Tour , 6/01/2018

Het was zeer goed , de wandeling was goed en mooi .Was ook goed van informatie betreffende de gebouwen enzo. Was zeker aan te raden.

Tour , 5/01/2018

De kerstmarkt wandeling Gent. Ideaal om Gent te leren kennen. We doen ze zelfs deze zomer nog eens over.

Tour , 4/01/2018

Op 23 december 2017 afgereisd naar Gent voor de kerstmarkt. Van te voren de route uitgeprind, daar staat veel imformatie over Gent (historie en musea's) en de kerstmarkt op. Geweldige dag gehad, kwamen tijd te kort.

Tour , 2/01/2018

zeer leuk en gemakkelijk te volgen ook voor de kids.

 

Download en print

Foto's (5)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen