Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent
We wandelen in Gent en komen zo langs verschillende aspecten van een kerstwandeling. Start op de Vrijdagmarkt. Via de eerste winkelstraat kom je op de Korenmarkt. Ondertussen kan je even wat cultuur opsnuiven aan de Graslei en het Patershol. Wat verder kom je aan de Korenmarkt en het St. Baafsplein met een kerstmarkt, reuzenrad en ijspiste. Daarna verkennen we het winkelgedeelte van Gent. De wandelroute in Gent gaat langs de belangrijkste winkelstraten zoals de Brabantdam, Volderstraat en uiteraard de Veldstraat. 

Gent 4 dagen in historisch hotel***: 119€ pp
Verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** in hartje centrum, inclusief ontbijtbuffet, geen toeslag éénpersoonskamer. Meer informatie op Euroreizen.be

Data kerstmarkt Gent 2016: 09/12 – 08/01/2017 
 
Gids downloaden

  

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (56)

 
Tour , 13/01/2016

Goed uitgestippelde wandeling, niet teveel onnodige weg.

Tour , 9/01/2016

leuke wandeling! toffe sfeer, spijtig dat het te warm was voor kersttijd.

Tour , 8/01/2016

begin van route was minder, nie veel te zien. op het einde was het dan wel goed. gezellig druk

Tour , 3/01/2016

Onze eerste ervaring is eigenlijk een beetje in mineur: wij waren er die maandag toen er brand uitbrak in die electriciteitskabine en wij juist zaten te eten. Werd toch nog gezellig met de kaarsjes maar een deel van onze kerstroute was wel afgesloten. Heel mooie kerststalletjes en niet alleen met drinken en eten, heel fijn. Een aanrader!

Tour , 1/01/2016

Onze 1e kennismaking met kerstmarkt Gent. En wat een topper !!Toffe sfeer. Dankzij de wandelroute hebben we ten volle kunnen genieten.En dankzij de info ivm openbaar vervoer om het vertrekpunt te bereiken, hebben wij geen tijd verloren met het zoeken naar de juiste verbindingen. VOlgend jaar komen we zeker terug.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen