Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent
We wandelen in Gent en komen zo langs verschillende aspecten van een kerstwandeling. Start op de Vrijdagmarkt. Via de eerste winkelstraat kom je op de Korenmarkt. Ondertussen kan je even wat cultuur opsnuiven aan de Graslei en het Patershol. Wat verder kom je aan de Korenmarkt en het St. Baafsplein met een kerstmarkt, reuzenrad en ijspiste. Daarna verkennen we het winkelgedeelte van Gent. De wandelroute in Gent gaat langs de belangrijkste winkelstraten zoals de Brabantdam, Volderstraat en uiteraard de Veldstraat. 

Gent 4 dagen in historisch hotel***: 119€ pp
Verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** in hartje centrum, inclusief ontbijtbuffet, geen toeslag éénpersoonskamer. Meer informatie op Euroreizen.be

Data kerstmarkt Gent 2015: 05/12 – 03/01/2016 
 
Gids downloaden

  

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (47)

 
Van den Broek Renilda , 16/01/2015
Als historische stad kenden we Gent al. Met het stadswandelingsplan van jullie genoten wij van de laatste dag kerstmarkt op zondag 4/1. Zo bekeken we de stad van een andere kant. En met de soldenzondag en het mooie weer was het dubbel genieten!
Kenens Anny , 13/01/2015
de route was leuk en duidelijk, niet te lang maar toch de mogelijkheid om naar eigen keuze uit te breiden. De kerstmarkt en kerstversieringen (winkelstraten) kwamen allen aan bod.
Cees Sprangers , 12/01/2015
De informatie op deze site was voor ons voldoende om onze trip te plannen en de weg te vinden tijdens de kerstmarkt.
Leen Gysemans , 11/01/2015
Een heuse aanrader om Gent in een notendop te verkennen, te ervaren! Goed "bewegwijzerd" en gedocumenteerd met interessante weetjes. We keren nog terug!
René Burgers , 8/01/2015
Goede wandeling, niet te kort en niet te lang. Leuk om ook de kerstmarkt te bezoeken. Verder is de wandeling niet 'grensverleggend', m.a.w. je ziet wat highlights van Gent en de belangrijkste winkelstraten. Voor wie ook wat minder voor de hand liggende delen van Gent wil bezoeken en wil worden verrast, adviseer ik een andere wandeling. Gent heeft nog zoveel meer te bieden.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen