Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent
We wandelen in Gent en komen zo langs verschillende aspecten van een kerstwandeling. Start op de Vrijdagmarkt. Via de eerste winkelstraat kom je op de Korenmarkt. Ondertussen kan je even wat cultuur opsnuiven aan de Graslei en het Patershol. Wat verder kom je aan de Korenmarkt en het St. Baafsplein met een kerstmarkt, reuzenrad en ijspiste. Daarna verkennen we het winkelgedeelte van Gent. De wandelroute in Gent gaat langs de belangrijkste winkelstraten zoals de Brabantdam, Volderstraat en uiteraard de Veldstraat. 

Data kerstmarkt Gent 2014: 05/12 – 04/01/2015
Sedert vorig jaar staan kerstmarkt, ijspiste en reuzenrad opnieuw in het hart van de stad! Je hoeft dus niet meer naar het Sint-Pietersplein. Winterwonderkasteel in het Gravenkasteel van 6/12 tot 12/01/15. 
 
Gids downloaden

  

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (31)

 
Carine Van der Avoort , 16/12/2014
Met weinig woorden : prachtige wandeling langs alle interessante plekjes van Gent en natuurlijk de kerstmarkt niet te vergeten.
J van Markus , 9/12/2014
Prima wandeling door de belangrijkste winkelstraten en over de gezellige kerstmarkt. Bovendien voert de wandeling je ook langs diverse historische bezienswaardigheden van Gent. Een aanrader!
de winter peter , 24/11/2014
ik weet het Gent is een mooie stad ik heb er 9 jaar als postbode gewerkt,dus ken ik Gent een beetje.Daar is er altijd volk en gezellige straatjes
Jos Panis , 16/01/2014
Dankzij uw gids beleefden wij een prachtig weekend in het middeleeuwse Gent. De prachtige oude gebouwen die we overal langs de wandelroute zagen zorgden voor een prachtige sfeer. Ook de kerstmarkt viel enorm mee: veel standjes, veel volk, gezellig... Alleen dat reuzenrad tussen al die historische gebouwen vonden we niet zo'n goede keuze.
Malyter D , 11/01/2014
toffe namiddag ; mooie wadeling door stuk van gent t'best op klein turkije
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen