Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië.

Promo 4 dagen incl. vlucht, hotel 4*: va. 269€ pp
Verblijf in Hotel Novotel Cornelia ****
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (141)

 
Irene , 24/09/2015
Prima wandeling, duidelijk en alles was goed te vinden. Als je van te voren al weet welke bezienswaardigheid je wilt bezoeken is het handig om al een ticket via internet te bestellen, scheelt je veel tijd in de wachtrij. Eerste dag met de rode openluchtbus rond getoerd en toen nog 2 dagen gewandeld waarvan 1 dag deze route. Ga je met de trein en wil je vaker Barcelona bezoeken koop dan een 10 rittenkaart, scheelt je heel veel geld, is niet op naam, je geeft hem zo door aan je partner en toen we nog ritten over hadden hebben we deze aan Nederlandse mensen voor de helft van de prijs verkocht.
Els , 5/08/2015
Wij deden deze wandeling op een vrij warme dag in juli. eerste deel van de wandeling is het vooral ver stappen om een paar dingen te zien. niet voor iedereen even makkelijk. Het deel door de oude stad is dan waar prachtig! deze zou je niet doen zonder een duidelijk omschreven route! Dank voor de leuke tijd die deze route ons bezorgde
Suzanne , 3/08/2015
Wij deden de wandeling op de eerste dag van ons bezoek aan Barcelona. Mooie duidelijke wandeling waarbij je meteen al een aantal mooie architecturale gebouwen ziet. Als je de gebouwen ook wilt bezoeken krijg je wel niet alles gezien op 1 dag. Zeker een aanrader!
Herremans Kris , 29/06/2015
Schitterende wandeling met duidelijke omschrijving, zonder bezienswaardigheden te betreden, zekker dagje uittrekken (aangename tussenstops met tapa's en drankje). Wandeling uitgevoerd daags na rondritten in openlucht toeristenbussen (groene en rode lijn) Het zou interessant zijn het kostenplaatje van te bezoeken bezienswaardigheden te vermelden om verassingen te voorkomen (al bij al niet goedkoop vb Casa La Pedrera €27 (met toren), Sagrada Familia €15, Hospital de la Santa Creu €8, busritten 2 dagen ticket €38,... toch al bij al een schitterende stad voor elk wat wils (ook voor de shoppers)
Veerle Van den Broeck , 18/06/2015
Deze wandeling laat je Barcelona zien op een zeer originele manier.We zullen zeker nog gebruik maken van andere wandelingen voor andere steden!
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen