Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië.

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (120)

 
Patrick , 6/09/2014
Mooie en aangename route die de highlights van Barcelona aaneen schakelt.Makkelijk te betreden en te doen op een rustige manier. Op een later tijdstip kan je dan specifiek terug gaan naar bijv Casa Mila of Parc Guell.
Wim , 4/09/2014
Het was een mooie wandeling met leuke tussenstops als je wou, winkelen, tapa's snoepen en fruit eten in de kleurrijke Bouqueria. Zo hebben wij op een aangename manier een eerste indruk van Barcelona opgedaan.
jackie , 8/08/2014
De wandeling was duidelijk beschreven en de moeite waard om te doen. Net zoals de andere wandelingen trouwens die we reeds via reisroutes gedaan hebben in andere steden.
an nuyts , 29/07/2014
Leuke en overzichtelijke route. Fijn dat je het ook kan opdelen over 2 dagen, zeker met kids.
Andre , 15/07/2014
Om alles te kunnen verkennen hebben we de route in drie delen gesplitst. Met de route als gids bleek dat we veel van Barcelona hebben gezien. De wandelroute geeft rust en ankerpunten voor een paar leuke en leerzame dagen.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen