Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië. 

4 dagen incl. vlucht, hotel 4*: va. 255€ pp
Verblijf in Hotel Novotel Cornelia ****
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (161)

 
Tour , 8/12/2016

Mooie Route, wij zijn "halverwege" de route ingestapt vlak bij ons hotel. Wel lekker de hele ronde gelopen, heerlijk dat je nu ook op mooie plaatsen komt die niet alleen in het centrum echt centrum liggen maar ook daarbuiten is zoveel moois te zien. Zeer goede uitleg, een aanrader!

Tour , 29/11/2016

Zoals gewoonlijk weer een mooie wandelroute. Goed beschreven en je ziet veel mooie plekken en komt langs veel interessante gebouwen. Route is goed te doen, vooral als je er de tijd voor neemt.

Tour , 19/11/2016

De wandelkaart is volledig en gemakkleijk te hanteren. Volgens ons is de afstand wel iets langer dan aangegeven en doe je er dus wel wat langer over. Dit houdt echter niet tegen om de route volledig af te leggen. Veel bezienswaardigheden op de route. Aanrader.

Tour , 29/10/2016

Leuke wandelroute, je komt langs de mooiste plaatsen. Goed aangegeven en mooi omschreven!

Tour , 23/09/2016

Supertoffe wandelroute! We wandelden langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Wij hebben zelf de route verder uitgebreid en zijn ook nog doorgewandeld naar de haven! Een echte aanrader! De route was voor ons een onmisbare leidraad om Barcelona te verkennen.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen