Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië.

Promo 4 dagen incl. vlucht, hotel 4*: va. 269€ pp
Verblijf in Hotel Novotel Cornelia ****
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (145)

 
thomas.martine , 25/11/2015
Zoals bij al onze city-trips gebruiken wij jullie wandeling. Goed stadsplan waar je de beste bezienswaardigheden tegenkomt, soms beetje moeilijk te vinden, maar met een stadgids erbij kom je overal terecht. Toch 1 van de speciaalste steden die er zijn wereldwijd!!!!
Walter , 9/11/2015
Wandeling gestart aan de Arc De Triomf, omdat daar ons hotel gelegen was. De route omgekeerd gedaan omdat we in Barri Gotic wilden eindigen.Met gpx route en de app "Trail Guide" perfect te doen.zeer leuke wandeling.. Zeker aan te bevelen. Voor de Sagrada Famillia enzo, wel van tevoren ticets gekocht.
Silva'nus NElis , 4/11/2015
Zoals elk begin van een wandeling in een stad die je nog niet zo goed kent is het begin (hoewel duidelijk beschreven) even goed opletten. Daarna helemaal goed en duidelijk. Jammer dat de Sacrada familigia zover uit de route ligt, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Martine , 31/10/2015
Leuke wandeling waar bij je de meeste bezienswaardigheden van Barcelona ziet. Jammer dat je niet overal zo kan binnenlopen door het grote aantal bezoekers. Vooraf beslissen wat je wil zien, en tickets bestellen is dus wel aangeraden. Het is de eerste keer dat ik zo een wandelroute gebruik, maar zal het zeker nog doen bij andere citytrips.
Irene , 24/09/2015
Prima wandeling, duidelijk en alles was goed te vinden. Als je van te voren al weet welke bezienswaardigheid je wilt bezoeken is het handig om al een ticket via internet te bestellen, scheelt je veel tijd in de wachtrij. Eerste dag met de rode openluchtbus rond getoerd en toen nog 2 dagen gewandeld waarvan 1 dag deze route. Ga je met de trein en wil je vaker Barcelona bezoeken koop dan een 10 rittenkaart, scheelt je heel veel geld, is niet op naam, je geeft hem zo door aan je partner en toen we nog ritten over hadden hebben we deze aan Nederlandse mensen voor de helft van de prijs verkocht.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen