Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië. 

4 dagen incl. vlucht, hotel 4*: va. 255€ pp
Verblijf in Hotel Novotel Cornelia ****
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (164)

 
Tour , 21/04/2017

Na Berlijn nu Barcelona ontdekt door reisroute.be. Mooie delen van de stad en de highlights gezien. Jullie wandelroutes zijn aanraders

Tour , 15/04/2017

Handig om op verkenning te gaan,natuurlijk kan je volledig zelf je ding doen en andere straatjes ontdekken en zeker de metro nemen,niet moeilijk!

Tour , 13/04/2017

Deze wandeling laat je toe op 1 dag een groot deel van Barcelona's bezienswaardigheden te ontdekken. Ze brengt je door verschillende wijken zodat je vlot een idee krijgt wat de stad in petto heeft. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Tour , 8/12/2016

Mooie Route, wij zijn "halverwege" de route ingestapt vlak bij ons hotel. Wel lekker de hele ronde gelopen, heerlijk dat je nu ook op mooie plaatsen komt die niet alleen in het centrum echt centrum liggen maar ook daarbuiten is zoveel moois te zien. Zeer goede uitleg, een aanrader!

Tour , 29/11/2016

Zoals gewoonlijk weer een mooie wandelroute. Goed beschreven en je ziet veel mooie plekken en komt langs veel interessante gebouwen. Route is goed te doen, vooral als je er de tijd voor neemt.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen