Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië.

Promo 4 dagen incl. vlucht, hotel 3*: va. 339€ pp
Verblijf in Hotel HCC Montblanc***
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
» hoge klantenbeoordeling: 8,5/10
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (138)

 
Herremans Kris , 29/06/2015
Schitterende wandeling met duidelijke omschrijving, zonder bezienswaardigheden te betreden, zekker dagje uittrekken (aangename tussenstops met tapa's en drankje). Wandeling uitgevoerd daags na rondritten in openlucht toeristenbussen (groene en rode lijn) Het zou interessant zijn het kostenplaatje van te bezoeken bezienswaardigheden te vermelden om verassingen te voorkomen (al bij al niet goedkoop vb Casa La Pedrera €27 (met toren), Sagrada Familia €15, Hospital de la Santa Creu €8, busritten 2 dagen ticket €38,... toch al bij al een schitterende stad voor elk wat wils (ook voor de shoppers)
Veerle Van den Broeck , 18/06/2015
Deze wandeling laat je Barcelona zien op een zeer originele manier.We zullen zeker nog gebruik maken van andere wandelingen voor andere steden!
S.Holt , 26/05/2015
Prima wandeling , aangenaam en duidelijk ! Aanrader
Katrien Vandooren , 15/05/2015
heel tof, mooie gevels gezien, de echte sfeer van Barcelona geproefd. Heel gevarieerd, heel betrouwbaar, duidelijk omschreven voor elk wat wils, een aanrader ! Smaakt naar meer !
Marian Verschuren , 10/05/2015
2015 05 02 Prachtige wandeling. Wij hebben hem met de GPS gelopen. Tussen de hoge gebouwen waren we het spoor soms bijster, maar de uitstekende routebeschrijving was een goede aanvulling. Een klein uitstapje naar het Parc de la Citadella is een aanrader.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen