Barcelona wandelroute

Barcelona wandelroute
Met deze wandelroute door Barcelona kom je zowel in de oude als de nieuwe stad terecht. We wandelen door Barrio Gotico, komen langs de huizen van Gaudi en uiteraard ook de Sagrada Familia. Barcelona bezoeken zonder de Ramblas door te wandelen is uiteraard uitgesloten en daar stappen we ook even binnen in een prachtig overdekte markt. Deze wandeling door Barcelona brengt je niet in de Montjuic maar is toch al meer dan 9 km lang maar perfect op te splitsen in twee delen. We starten op de Plaça de Catalunya of de Catalaanse plaats, het hart van Catalonië.

Promo 4 dagen incl. vlucht, hotel 3*: va. 339€ pp
Verblijf in Hotel HCC Montblanc***
» 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
» vlucht h/t/ Brussel-Barcelona
» gratis WiFi, kluisje, airco 
» hoge klantenbeoordeling: 8,5/10
Ontdek nu alle promoties op Euroreizen.be

GPS-track Barcelona centrum: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,4 km
  • Vertrekplaats: Plaça de Catalunya (metro: Catalunya)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (135)

 
Katrien Vandooren , 15/05/2015
heel tof, mooie gevels gezien, de echte sfeer van Barcelona geproefd. Heel gevarieerd, heel betrouwbaar, duidelijk omschreven voor elk wat wils, een aanrader ! Smaakt naar meer !
Marian Verschuren , 10/05/2015
2015 05 02 Prachtige wandeling. Wij hebben hem met de GPS gelopen. Tussen de hoge gebouwen waren we het spoor soms bijster, maar de uitstekende routebeschrijving was een goede aanvulling. Een klein uitstapje naar het Parc de la Citadella is een aanrader.
Sana , 13/04/2015
Toffe wandeling, heel duidelijk, super goed uitgelegd! Je kan onderweg gerust terrassen, eten, picknicken, want je hebt tijd genoeg als je een hele namiddag voor telt!Zeker de moeite waard om te doen!
Leo Snijders , 17/03/2015
Op zaterdag 14 maart deze wandeling gemaakt en de kaart en route was zeer duidelijk, de route is een aangename afwisseling van de hoogtepunten van Barcelona, na deze wandeling liep ik op 15 maart de Marathon van Barcelona en kwam je wederom langs vele punten van deze stadswandeling. Onderweg zijn er diverse restaurants / bars dus haasten is er niet bij trek een 5 uurtjes uit en je kunt uitsluitend genieten van alles wat je tegenkomt
Monteyne , 16/03/2015
Zeer positieve ervaring. De wandeling geeft een mooi overzicht van veel waardevolle en culturele sites. We voelden ons nooit onveilig, integendeel de locale mensen waren zeer vriendelijk bij het beantwoorden van onze vragen.we passeerden ook mooie terrasjes om wat te rusten. Kortom een zeer geslaagde wandeling om een overzicht te hebben van oud en nieuw Barcelona
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (9)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen