Ontdek de bezienswaardigheden in Zuidwest Engeland met onze rondreis

Zuidwest-Engeland autoroute

Zuidwest-Engeland autoroute

Zuidwest-Engeland autoroute
Met deze autoroute laten we je genieten van Zuidwest-Engeland of West Country, bij de Britten de populairste bestemming. De natuur aan en rondom de kusten is er waanzinnig mooi, nu eens lieflijk en dan weer wat ruiger. Als je nog niet hoorde van de Cheddar Gorge, de Durdle Door en Lulworth Cove is het hoog tijd om die natuurfenomenen te gaan ontdekken. Steden als Bath, Wells bieden een soms verrassende cultuur. Ontdekkingen van legendes, mythes en tradities doe je in het overbekende Stonehenge met de mysterieuze steencirkels maar die neolitische monumenten vind je ook in Avebury. Waar je ook zal rijden in Zuidwest-Engeland, de rode draad is het zalig gevoel van onthaasten. In onze reisgids lees je er veel meer over. Download alvast de preview en laat je verleiden.

Gids downloaden

Nog meer in de complete reisgids Zuidwest Engeland
Ontdek Zuidwest Engeland via onze volledig uitgewerkte rondreis langs de meest bijzondere plekjes. Zo kom je ondermeer langs Stonehenge, Cornwall, Devon en de Cotswolds.
Koop de volledige reisgids voor € 10

Informatie

  • Afstand: 2186 km (alleen de route van de GPS)
  • Vertrekplaats:  Dover
  • Einde: Oxford
  • Aard: 12-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in reisgids)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (3)

 
Tour , 7/01/2018

Ik heb deze route nog niet kunnen beleven. Onze plannen zijn wel om komende zomer deze route te nemen voor een reis door het zuiden van Engeland. De route is voor zover (eerste dagen) goed omschreven met mooie bezienswaardigheden. We gaan deze route verder uitspitten om tot een geslaagde planning te komen. Voor zover is de beschrijving een primer start.

Tour , 29/11/2017

De beschrijving van deze autoroute lijkt erg volledig, wij gaan ze zeker doen, mvg Christel

Tour , 28/11/2017

Dit is een bestemming die al heel lang op ons verlanglijstje staat. Deze route geeft ons de mogelijkheid om via de mooiste plekjes van Zuid-West Engeland deze regio te verkennen. Wanneer we dat gaan doen hangt voor een groot stuk af van de weergoden. Alvast bedankt voor dit nuttig document!

 

Download en print

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen