Zeeland autoroute

Zeeland autoroute

Zeeland autoroute
Deze autoroute in Zeeland doet zowel Zeeuws-Vlaanderen aan als de regio Walcheren, nadien zijn de Bevelanden aan de beurt en we sluiten af op Schouwen-Duiveland. De totale lengte bedraagt 315 km, dus niet te rijden op één dag. De reisgids bestaat uit 11 kaarten voor de 2 autoroutes en 4 stadswandelingen. Goed voor zo'n 50 bladzijden informatie. We geven ook informatie om bewegwijzerde natuurwandelingen te maken. Er zijn bekende maar ook minder bekende plaatsen opgenomen. De belangrijkste zijn: Hulst, Yerseke, Zierikzee, Veere, Oostkapelle, Domburg, Vlissingen, Middelburg en nog veel andere ...

Promotie 3 dagen Zeeland va. €127 pp
Verblijf in Hostellerie Schuddebeurs *** ten noorden van Zierikzee. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief. Hotelscore van onze klanten: 9,1/10.
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Zeeland: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 
Bevat een autoroute en stadswandeling in Zeeuws-Vlaanderen.

Nog meer in de complete reisgids Zeeland
Ontdek Zeeland via 2 autoroutes en 4 stadswandelingen. We brengen je langs 75 hoogtepunten, bekende en onbekende, met tips van locals.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje of vakantie op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand volgens GPX: 315 km
  • Aard: auto- en motorrondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier (50 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (62)

 
Tour , 20/08/2017

Mooie route voor wie niet ver wil reizen en er toch eens heerlijk uit wil zijn.

Tour , 3/08/2017

We zijn net terug van enkele dagen verblijf in Yerseke. Het is super meegevallen, ook het weder. Rustige streek, behalve enkele trekpleisters o.a. aan het Veerse Meer. We gaan zeker binnenkort nog eens terug.

Tour , 14/07/2017

Wij hebben de route door omstandigheden gedeeltelijk gereden maar ze was wel mooi. Het enige minpuntje was dat er weinig overnachtplaatsen zijn als je met de camper onderweg bent, ge bent al verplicht van op camping te gaan staan wat dan duur uitvalt. Wij zijn gewoon om Frankrijk te doen en staan dan meestal vrij , hetgeen in Nederland niet toegestaan is

Tour , 18/06/2017

Reisroutes is een prima hulpmiddel om de streek te ontdekken. Kleine bemerking : de parking Galgebolwerk in Hulst is niet langer gratis. Antwoord redactie: Bedankt voor de info over de parking.

Tour , 22/05/2017

Het is een zeer mooie route. Mooi om regelmaitg te stoppen en te wandelen. En inderdaad Zeeland heeft ons hart gestolen. Dus, in de zomer staat het weer op ons lijstje.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (10)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen