Zeeland autoroute

Zeeland autoroute

Zeeland autoroute
Deze autoroute in Zeeland doet zowel Zeeuws-Vlaanderen aan als de regio Walcheren, nadien zijn de Bevelanden aan de beurt en we sluiten af op Schouwen-Duiveland. De totale lengte bedraagt 315 km, dus niet te rijden op één dag. De reisgids bestaat uit 11 kaarten voor de 2 autoroutes en 4 stadswandelingen. Goed voor zo'n 50 bladzijden informatie. We geven ook informatie om bewegwijzerde natuurwandelingen te maken. Er zijn bekende maar ook minder bekende plaatsen opgenomen. De belangrijkste zijn: Hulst, Yerseke, Zierikzee, Veere, Oostkapelle, Domburg, Vlissingen, Middelburg en nog veel andere ...

Promotie 3 dagen Zeeland va. €127 pp
Verblijf in Hostellerie Schuddebeurs *** ten noorden van Zierikzee. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief. Hotelscore van onze klanten: 9,1/10.
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Zeeland: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 
Bevat een autoroute en stadswandeling in Zeeuws-Vlaanderen.

Nog meer in de complete reisgids Zeeland
Ontdek Zeeland via 2 autoroutes en 4 stadswandelingen. We brengen je langs 75 hoogtepunten, bekende en onbekende, met tips van locals.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje of vakantie op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand volgens GPX: 315 km
  • Aard: auto- en motorrondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier (50 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (54)

 
Tour , 27/04/2017

Het Paas weekend hebben wij gebruikt om de Zeeland route met onze zwerfauto te ontdekken. In één woord " Fantastisch". De auto route, de wandelingen en bezienswaardigheden alles tip top. Ook het zonnetje was van de partij en mijn echtgenoot was prima gezelschap. De ruimtelijke orde in Zeeland, de mooie tuintjes, vriendelijke mensen en de algehele netheid doet ons denken om België in te ruilen tegen Holland����zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke pluim��

Tour , 24/04/2017

Zijn op verschillende plaatsen geweest en de wandelingen waren perfect uitgestippeld . We zullen zeker nog met reisroutes plaatsen bezoeken . Top

Tour , 22/04/2017

we hebben genoten van de fijne beschrijvingen van de bezienswaardigheden. En natuurlijk de wandelingen. Hartelijk dank voor weer een mooi weekend weg.

Tour , 18/04/2017

Mooie route!

Tour , 18/04/2017

Afgelopen weekend een deel van de reisroute gereden. Was superleuk! Net als andere reisroutes een goed uitgangspunt met leuke informatie. Bedankt.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (10)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen