Autoroute en motorroute Oostkantons, met Eupen, Malmedy en Hoge Venen

Oostkantons, verrassend en onvergetelijk

Oostkantons, verrassend en onvergetelijk

Oostkantons, verrassend en onvergetelijk
De Oostkantons zijn in alle opzichten een buitenbeentje. In deze regio spreken ze Duits, zijn er geen grote maar wel gezellige stadjes en dorpen, bezitten ze het unieke natuurgebied de Hoge Venen en vele stuwdammen. Met deze rondreis laten we je wandelen in de natuur, doen we een korte stadswandeling in Eupen, bezoeken we Malmedy, komen we langs vier stuwmeren, onvergetelijke landschappen en geven we je de kans om bijzondere en leuke musea te ontdekken. Je merkt het al dat dit een zeer diverse route is waarbij je zelf bepaalde accenten kan leggen. De Oostkantons bieden je daarvoor heel wat mogelijkheden.

Klik hier voor het sneeuwbericht en de geopende pistes.

Ardennes-Etape.beVakantiehuizen in de Oostkantons
Bij Ardennes-Etape.be, dé aanbieder van vakantiehuizen in de Ardennen, vind je vakantiehuizen, chalets en cottages in de regio Oostkantons. Ook vakantiehuizen met een eigen wellnessruimte. Profiteer ook van je Gids Ardennes-Pass met fikse kortingen voor attracties en nog veel meer.
Ontdek nu de vakantiehuizen van Ardennes-Etape.

GPS-tracks Oostkantons: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand volgens GPS: 226 km (enkel traject)
  • Aard: autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier (25 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (83)

 
Tour , 20/10/2017

Nog maar een gedeelte gedaan van de mooie uitgestippelde route. Keren zeker terug naar de Oostkantons om deze streek verder te verkennen. Prachtige natuur zo dichtbij.

Tour , 3/08/2017

Mooie route...We hebben genoten.

Tour , 13/07/2017

We waren in Sankt Vith, jeugdherberg. Prachtige wandelingen gemaakt aan Biermuseum en in Sankt Vith met mooie panoramas. Ook Blausteenmine bezocht. Zéér geslaagde Vakantie in de Oostkantons.

Tour , 22/03/2017

De Oostkantons kennen wij nu redelijk goed, mede omdat we er al enige jaren achtereen een vakantiehuis huren. Prachtige verstilde natuur met legio wandelmogelijkheden (ook mooie trips per auto ). Deze gids geeft weer goede inzichten. Kortom, de Oostkantons staan garant voor een geslaagde vakantie.

Tour , 8/02/2017

Zoals steeds een mooi uitgestippelde route met een mooie wandeling. Hebben met gans gezin genoten van de uitstap.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (11)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen