Autoroute en motorroute Normandië langs bezienswaardigheden Normandië

Normandië, 4-daagse veelzijdigheid

Normandië, 4-daagse veelzijdigheid

Normandië, 4-daagse veelzijdigheid
Deze route doorheen Normandië vertrekt vanuit één centraal punt nabij Deauville. Met deze 4-daagse tonen we je zoveel mogelijk van de hoogtepunten. We gaan zowel op verkenning langs de Normandische kust als in het hinterland. Maar starten doen we op een romantisch plekje, nl. de tuinen van Monet in Giverny. Tijdens je verblijf bezoek je het prachtige stadje Honfleur en geniet je van de gastronomische geneugten van Normandië zoals zijn beroemde kazen. De derde dag staat volledig in het teken van de landingsstranden. Eindigen doen we langs de Falaisekust tussen Fécamp en Etretat.

Trouville (Deauville), 4 dagen incl. ontbijt: va. 165€ pp
Hostellerie du Vallon*** is gebouwd in Normandische stijl en heeft een verwarmd overdekt zwembad, sauna, bubbelbad en fitness waar je gratis gebruik kunt van maken. Gratis WiFi op de kamer en privéparking. Restaurants in de directe omgeving. 
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Normandië: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

Nog meer in de complete reisgids Normandië
Ontdek compleet Normandië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Vier autoroutes en een pak achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een vakantie op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand: 615 km (traject GPS)
  • Vertrekplaats: Giverny
  • Aard: 4-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (146)

 
Tour , 15/09/2017

Prima leidraad, geeft een mix van enkele topattracties die Normandie te bieden heeft. Uitleg is eenvoudig, maar toch accuraat. Memorial Caen is echt een aanrader om te starten en je zo in te lerven in wat volgt. Wat de wandelingen betreft: aangenaam om te volgen; alleen is de vooropgezette tijd voor bvb de wandelingen in Etretat heel optimistisch op ongeveer één uur gehouden. Het was wel bijzonder slecht weer (wat glibberig), maar we deden er toch telkens bijna 2 uren over. (even stilstaan bij een panorama, enkele foto's nemen,....slorpt stiekem wat tijd op!!!). Voor de rest: een aanrader.

Tour , 21/08/2017

We hebben een groot gedeelte van de reis gevolgd. De stadswandeling in Honfleur was echt geweldig en heel goed uitgelegd. Ook de adviezen m.b.t. museum in Caen was perfect. Ook de route langs de invasiestranden hebben we opgevolgd. Hartelijk dank!

Tour , 19/08/2017

We hebben zeer veel tips gevolgd. Uitleg klopte helemaal. Voor de tuinen van Monet stond bvb. tickets op voorhand bestellen. Dit bespaarde ons heel wat tijd. De stadswandelingen in Honfleur en Rouen zijn zeker de moeite.

Tour , 24/07/2017

Zeer leuke ervaring. Mooie route's gereden. Hotel Beach Palace in Trouville Sur Mer echt geen aanrader. Maar dit was uitgekozen door ons zelf, en niet aanbevolen door reisroutes.be Foto's en filmpjes op aanvraag.

Tour , 23/06/2017

Zeer tevreden voor de beschrijving en in het bijzonder de goeie tips die je via een VVV niet krijgt. Zal nog routes consulteren. gr.

 

Download en print

Foto's (29)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen