Normandië, 4-daagse veelzijdigheid

Normandië, 4-daagse veelzijdigheid

Normandië, 4-daagse veelzijdigheid
Deze route doorheen Normandië vertrekt vanuit één centraal punt nabij Deauville. Met deze 4-daagse tonen we je zoveel mogelijk van de hoogtepunten. We gaan zowel op verkenning langs de Normandische kust als in het hinterland. Maar starten doen we op een romantisch plekje, nl. de tuinen van Monet in Giverny. Tijdens je verblijf bezoek je het prachtige stadje Honfleur en geniet je van de gastronomische geneugten van Normandië zoals zijn beroemde kazen. De derde dag staat volledig in het teken van de landingsstranden. Eindigen doen we langs de Falaisekust tussen Fécamp en Etretat.

Onze andere routes in Normandië:
8-daagse rondreis in Normandië met alle hoogtepunten

Trouville (Deauville), 4 dagen incl. ontbijt: va. 165€ pp
Hostellerie du Vallon*** is gebouwd in Normandische stijl en heeft een verwarmd overdekt zwembad, sauna, bubbelbad en fitness waar je gratis gebruik kunt van maken. Gratis WiFi op de kamer en privéparking. Restaurants in de directe omgeving. 
Meer informatie op Euroreizen.be

Trouville (Deauville), 4 dagen incl. ontbijt: va. 115€ pp
Hotel Fer à Cheval *** ligt op 50 meter van strand en zee in Trouville. Het is een familiaal charmehotel met gratis WiFi.
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Normandië: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 615 km (traject GPS)
  • Vertrekplaats: Giverny
  • Aard: 4-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Camperplaatsen zitten in het downloaddossier
  • Meer informatie in het downloaddossier (29 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (144)

 
Tour , 19/08/2017

We hebben zeer veel tips gevolgd. Uitleg klopte helemaal. Voor de tuinen van Monet stond bvb. tickets op voorhand bestellen. Dit bespaarde ons heel wat tijd. De stadswandelingen in Honfleur en Rouen zijn zeker de moeite.

Tour , 24/07/2017

Zeer leuke ervaring. Mooie route's gereden. Hotel Beach Palace in Trouville Sur Mer echt geen aanrader. Maar dit was uitgekozen door ons zelf, en niet aanbevolen door reisroutes.be Foto's en filmpjes op aanvraag.

Tour , 23/06/2017

Zeer tevreden voor de beschrijving en in het bijzonder de goeie tips die je via een VVV niet krijgt. Zal nog routes consulteren. gr.

Tour , 14/11/2016

Zeer mooie omgeving. 3daagse route: Zandhoven - Rouen (*) - Honfleur- Etretat (*)- les grand Dalles - Dieppe - arras (* = overnachting). Herfstvakantie was ideaal moment, want in de zomer is het hier over de koppen lopen.

Tour , 8/11/2016

leuke tips uit deze route gehaald, mooie plaatsen bezocht, het was een prima hulp op onze vakantie!dank

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (29)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen