Rondreis Dordogne, Lot en in de Midi-Pyrénées: Garonne en Tarn

Dordogne en Lot, rondreis in de Périgord

Dordogne en Lot, rondreis in de Périgord

Dordogne en Lot, rondreis in de Périgord
Deze rondreis laat je een uniek stukje Frankrijk zien en proeven van twee wondermooie regio’s. Je start in de Midi-Pyrénées met de regio van de Garonne en de Tarn. We laten je Toulouse zien maar misschien heb je wel zin in een rondleiding van de fabrieken van Airbus of wil je naar het ruimtevaartpark met een levensechte Ariane 5 raket. Genieten van natuur en een middeleeuwse stad doe je in Albi en Cordes-sur-Ciel. De regio Dordogne-Lot, beter bekend als de Périgord heeft als bekendste reisbestemmingen: Périgueux, Lascaux en Sarlat-la-Canéda. Met deze rondreis gaan we ook even net buiten die regio met Rocamadour en het unieke Saint-Cirq Lapopie. Uiteraard brengen we je langs minder bekende plekjes, laten we je genieten van de culinaire geneugten en unieke uitzichtspunten. De natuur weet je elk moment te verbazen. Maar ook de bijzondere steden zullen dit doen.

Gids downloaden

GPS-tracks Périgord en Lot: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Nog meer in de complete reisgids Dordogne-Lot
Ontdek de Dordogne en Lot met onze complete reisgids. Inclusief stadswandelingen in Sarlat en Périgueux, tips voor reizen met kinderen en autoroutes.
Koop de volledige reisgids voor € 7,5

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een vakantie op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand: 770 km (van Montauban tot laatste dag in Sarlat)
  • Vertrekplaats:  Montauban
  • Aard: 8-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Informatie voor campers in de reisgids
  • Meer informatie in het downloaddossier (28 blz)

Gids downloaden

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (83)

 
Tour , 13/03/2018

Heb nog geen ervaring met deze gids, is in vooruitzicht van reis in juni. Zoals gewoonlijk ziet het er weer heel volledig en betrouwbaar uit .. onze vorige reizen altijd geïnspecteerd op de gidsen var reisroutes ... dus nu weer met veel vertrouwen verder plannen

Tour , 6/08/2017

Prachtige streek, natuur en ook cultuur bieden veel aan en natuurlijk is de gastronomie er niet te versmaden. Wij keren er graag nog eens terug voor een ander deel in de Perigord

Tour , 1/11/2016

Ik heb de route wat gewijzigd en ben gestart in Brantôme naar Périgueux, Bergerac, en dan de stadjes dorpjes en kastelen bezocht langs de Dordogne en de Vézère om te eindigen in Terrasson ... héél mooie streek in de leefomgeving van de oermens nl. de cro magnon .. veel bezienswaardigheden en echt de moeite om te doen!!

Tour , 24/03/2016

Wij willen deze tocht in juni 2016 maken om er te wandelen .we komen nu al plekjes tegen die we. Nog niet kende zo als het ruimte park . Hebben er zin .bedankt

Tour , 29/11/2015

Prachtige streek! Je kan ook vanuit Cordes sur ciel via St.Antonin noble val, Najac, Villefrance de Rouerque naar St Cirq lapopie. Romantische middeleeuwse dorpjes. Ik heb een huisje met zwembad,B&B, waar je kan overnachten(ontbijt incl.)

 

Download en print

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen