Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais

Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais

Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais
Met deze 3-daagse autoroute langs de Côte d'Opale verken je zowel de regio ten zuiden als ten noorden. Zo bezoek je uiteraard een ganse dag Boulogne, trek je de tweede dag naar Le Touquet, Montreuil-sur-Mer en Desvres. De derde dag of bij je terugreis rijd je dan langs de buitengewone mooie kuststrook van de Côte d'Opale met als eindpunt Calais. Het is een vol beladen driedaagse die je kan ombouwen tot een vierdaagse of waarin je gaat snoeien om een beetje meer ademruimte te hebben. Voor wie dit wil en niet zo ver van de Franse grens woont kan uiteraard ook een ééndaagse naar de autoroute 'Boulogne - Calais' plannen. 

Fotoreportage van de autoroute Côte d'Opale

3-daagse langs de Opaalkust va. 89€ pp
» 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
» Tussen Le Touquet en Boulogne-sur-Mer
» Ontdek ook onze andere promoties
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Côte d'Opale: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 145 km
  • Vertrekplaats:  Boulogne-sur-Mer of andere locaties langs de route
  • Aard:  voorstel 3-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (133)

 
Tour , 5/06/2017

Enthousiast geworden door jullie beschrijving van Montreuil en Desvres hebben we een deel van de route vanuit Camiers gereden. Zeer de moeite waard. Vooral Montreuil was een snoepje. Mooi stadje omgeven door een een indrukwekkende stadsmuur, met een aparte burcht binnen de stadsmuren. Daarna doorgereden naar Desvres, een slaperig stadje op zondag, voor een bezoek aan het Keramiekmuseum. Op een verrassende manier wordt een goed inzicht gegeven in de keramiekfabricage die in Desvres en omgeving jarenlang bestaan heeft. Het ontbrak ons aan tijd om de hele route verder af te maken, maar we zijn vast van plan dat nog eens te doen. Complimenten voor jullie uitstekende tips op deze reis.

Tour , 30/01/2017

Wij hebben de route nog niet gereden, maar bij het lezen ervan stonden wij al in de (vakantie)startblokken. Ook de ervaringen van andere reizigers spraken ons. Wij kunnen bijna niet wachten tot juni als wij onze vakantie gaan doorbrengen in Wimereux. Voor tips en aanbevelingen houden wij ons gaarne aanbevolen. Wij zijn zeer onder de indruk van de website reisroutes.be en wij zijn onze belgische reisvrienden heel dankbaar dat zij ons deze waardevolle informatie toesturen. Hartelijk dank!!

Tour , 28/11/2016

Fijne reisbeschrijving

Tour , 19/11/2016

Een prachtige route om te rijden zonder veel haast. We hebben een stop gemaakt in Boulogne-sur-Mer om er een prachtige wandeling te maken door de oude stad met behulp van de zeer goede informatie van jullie en ook daarmee hebben we een goede parking gevonden dichtbij. Vandaar zijn we naar Hardelot gereden en het kasteel en de tentoonstelling bezocht. Op onze terugweg hebben we nog een stop gemaakt in Cap-blanc-Nez om uit te waaien. Mooi weekend, een aanrader.

Tour , 8/11/2016

Zeer mooie route met veel bezienswaardigheden. Leuke terrasjes en lekkere zeevruchten.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (43)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen