Autoroute en motorroute Champagnestreek (3-daagse rondreis)

Champagnestreek: 3-daagse autoroute

Champagnestreek: 3-daagse autoroute

Champagnestreek: 3-daagse autoroute
Met deze autoroute brengen we je in het hart van de Champagnestreek. Je rijdt via de mooiste wegen van de Côte de Blancs (beste champagnes) via Epernay naar Reims. Daarbij kom je niet alleen langs de wijngaarden maar ook dwars door het Natuurpark van de Montagne de Reims. We brengen ondermeer een bezoek aan de eigenaardige bomen van Verzy en je komt langs vele musea en andere bezienswaardigheden. Uiteraard is het aanbod aan champagnekelders dat je kan bezoeken heel groot, maar we geven een paar tips mee. Stadswandelingen in Laon en Reims zijn mee opgenomen in deze pdf-gids. Onze route is een selectie van de mooiste delen van de Route Touristique du Champagne. 

3 of 4 dagen genieten: 275€ pp 
Verblijf in Hostellerie du Mont Aimé**** » gelegen in het hart van de Champagne-Marne » zeer populair bij Belgen en Nederlanders » ontbijtbuffet en 1x 4-gangendiner inbegrepen » 1x gastronomisch 5 gangendiner » 1x bezoek aan een champagnekelder met degustatie (2 u) » gratis WiFi op de kamer » afgesloten gratis parking » klantenscore 8,7/10
Info en reservaties op Euroreizen.be.

GPS-tracks Champagnestreek: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Koop de complete reisgids Champagne
Ontdek de Champagnestreek via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Drie autoroutes: Marne, bijzondere plekken en Aube maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.

Informatie

  • Afstand Brussel - Reims: 270 km, de autoroute is 65 km lang, Laon - Reims: 50 km, Laon - Brussel: 230 km
  • Aard: autotrondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (130)

 
Tour , 17/02/2017

Wordt einde maart uitgetest. Gezien vorige ervaringen, twijfel ik niet aan het resultaat (dus : goed!).

Tour , 15/01/2017

Wij hebben verschillende gidsen gedownload om onze eerste vakantie in Frankrijk voor te bereiden. Aan de hand van deze gidsen gaan we onze camper reis plannen.WE kijken er naar uit.

Tour , 20/11/2016

Wij hebben onze auto geparkeerd op de p & r neufchatelle in Reims. Wij hebben 3,85 euro betaald voor een ticket voor de tram en de parking. De wandeling in Reims was zoals elke stadswandeling van reisroutes.be duidelijk en je komt op de bezienswaardigheden van de stad en je krijgt er een duidelijke beschrijving bij. De champagne route hebben we niet gedaan door het slechte weer.

Tour , 15/11/2016

Plan stadswandeling is zeer goed. Gemakkelijk te volgen en leuke dingen te ontdekken/bezichtigen. Wegens te veel wandelen andere routes niet echt gevolgd. Enkel een paar stukken. Goed aangegeven in ieder geval.

Tour , 10/11/2016

Zeer mooie route. Goed aangeduid. Prachtige streek ook in de herfst. bedankt aan de makers

 

Download en print

Foto's (5)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen