Autoroute en motorroute Westhoek: van Veurne tot Poperinge

Autoroute Westhoek: Veurne - Poperinge

Autoroute Westhoek: Veurne - Poperinge

Autoroute Westhoek: Veurne - Poperinge
Deze autoroute en motorroute doorheen het prachtige landschap van de Westhoek brengt je langs unieke bezienswaardigheden. Het aanbod is zo groot dat je keuzes zal moeten maken. We starten met een verkenning van Veurne en rijden dan dwars door de Moeren, een land gewonnen op de zee. Dan komen we terecht in de regio van Bachten de Kupe met het Openluchtmuseum in Izenberge. Verder brengt deze autoroute je langs het kasteel van Beauvoorde, de prachtige kerk van Lo en zeker niet te versmaden de abdij van Westvleteren, beroemd voor zijn trappistenbier. Je hebt daar de gelegenheid om een natuurwandeling te doen en/of te genieten van een trappist al dan niet met paterskaas. Dit is de enige plaats waar je een trappist van Westvleteren kan kopen. We rijden dan nog door smalle straten naar het kunstdorp Watou om te eindigen op de Grote Markt van Poperinge.

Fotoreportage van Poperinge
Fotoreportage van de autoroute in de Westhoek

Promoties kust: 3 dagen incl. ontbijt 76€ pp
Ontdek ons volledige aanbod aan promoties voor de Belgische kust van 2 tot 4 dagen, ook met extra's zoals diner, butlerservice, enz...
Meer informatie op Euroreizen.be

GPS-tracks Westhoek: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 78 km
  • Vertrekplaats: Veurne, Grote Markt
  • Aard: autorondrit met vele bezienswaardigheden
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Vervoerinfo: Verkeerscentrum Vlaanderen
  • Meer informatie in het downloaddossier (17 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (129)

 
Tour , 3/05/2017

heb de route met de moto gereden - mooie zonnige maar frisse dag - ik tour regelmatig in de streek - de uitgestippelde tour een meerwaarde - plekjes gezien waar ik tot nu toe nog niet geweest ben - tekst en uitleg over de route heb vond ik waardevol en eveneens een meerwaarde !!!

Tour , 15/11/2016

Werk voortreffelijk, alles lekker uit te printen. Voor m`n navigatie heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Tour , 15/11/2016

We hebben de route op 11/11 gereden waardoor er veel gesloten was. Echter we hebben de route nog niet afgemaakt maar we maken dit alleszins af. Het was prachtig.

Tour , 21/09/2016

zeer verrassende, leerrijke en mooie route..( met vooral omgeving van Watou) Overnacht in landhuis te Ysenbergh.. zeer mooi gelegen ook. Verder zeer goed te combineren met interesse vd groote Oorlog , met bezoek aan in Flanders fields in Ieper.. mvg D.

Tour , 15/09/2016

Wij hebben deze route met de camper gedaan over een paar dagen, met een uitloper naar Ieper, en het was zeker de moeite om rustig de streek te verkennen. Bachten De Kupe had open moeten zijn, maar daar werd niet open gedaan als we aanbelden, Jules De Strooper heeft dit zeker goed gemaakt. Fijne streek om een wandeling te maken.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (20)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen