Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en twee fietsroutes. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (129)

 
Tiny Vlegels-Rietjens , 22/07/2016
In het (voorlopigste) warmste weekend hadden wij een hotelarrangement in s'Gravenvoeren, vandaar uit de korte wandellus gedaan, mooi en goed te doen. Ook 2 fietstochten gemaakt met knooppunten, richting Ned. Limburg, ook prima te doen maar in ons geval wel met e-bikes. Voor mensen die slecht ter been zijn, zijn heuvelachtige regio's natuurlijk niet zó best, maar met een auto is het daar heerlijk en nog rustig toeren. Ook diverse leuke horecazaken, het bezoekerscentrum in s'Gravenvoeren is ook een bezoekje waard, veel info over de streek beschikbaar. De Voerstreek is een stukje buitenland in België, en het heeft ook nog een vriendelijke bevolking. Kortom de Voerstreek is zeker een aanrader.
Annie , 19/07/2016
Zeer genoten van deze route. Ook schitterend als je auto vol zit met mensen die slecht te been zijn... Wandelen met de auto: geweldig vonden ze het. Dankjewel!
Anita , 16/07/2016
Leuke route met fraaie uitzichten.
jo dautzenberg , 16/07/2016
mooie routes. fijne wandelingen. autoroute ook perfect als motorroute. heel moooi
Baele Willy , 16/07/2016
Zeer goede beschrijving
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen