Autoroute Drielandenpunt, Voeren en Limburgs Heuvelland

Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en twee fietsroutes. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (158)

 
Tour , 6/03/2018

Prachtige route, maar soms niet makkelijk te vinden. Kaart niet makkelijk leesbaar.

Tour , 19/02/2018

Was een erg leuke route. Lag een beetje sneeuw, dat was erg mooi. Goede route, bordjes gevolgd.

Tour , 19/01/2018

Prachtige route, zelfs nu in januari heel mooi. Moet fantastisch zijn in het voorjaar. Mooie en rustige wegen, goeie bewegwijzering.

Tour , 12/11/2017

Heel leuke route. Hebben echt genoten. Aanrader is het cafetje Modern echt heel leuk binnen vooral de orgel! Om alles te doen heb je wel iets meer tijd nodig. Gaan zeker nog terug met vakantie!

Tour , 29/10/2017

mooie route ,leuke terrasjes ,wel weinig plaats op mooie dagen,drie landenpunt ,beroemde ijskraam ook erg druk,laatste stuk is iets minder

 

Download en print

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen