Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

Lastminutes en promoties in de Voerstreek
Keuze uit meer dan 15 hotels, vakantiewoningen en B&B's.
Meer info op Booking.com

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (119)

 
lily-anne , 20/06/2016
goede route ,heb zoals altijd veel informatie gevonden.Ik werk deze route uit voor mijn groep.
Lot , 15/06/2016
Mooie route! Alle. Punten vooraf in de TomTom gezet en dat werkte prima. Geheel downloaden lukte niet. In het Drielandenpunt wat gedronken gegeten. Terugweg helaas veel regen, waardoor we niet echt van de uitzichten konden genieten.
John , 13/06/2016
is een leuke route, jammer van het weer, was mistig , dus de vergezichten waren niet zo ver, was al druk met wielrenners, is wel iets om rekening mee te houden , vooral bergop..
A Huypens , 10/06/2016
Een zeer leerrijke en mooie route, zelfs met het slechtere weer. In Epen zijn we met de fiets verder gereden.
R. Borghardt , 10/04/2016
Hebben de route in twee dagen gemaakt met een overnachting in Maastricht. De route de 2e dag uitgebreid naar de Voerstreek en nog wat zuidelijker richting Hoge Venen. Het mooie weer was een extraatje voor deze prachtige route. Zijn zeker van plan om binnenkort een paar dagen in die omgeving te verblijven.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen