Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (81)

 
thijssen.w , 18/09/2014
een autoroute met veel verrassingen,mooie dorpjes,(gehuchten),waar je eigenlijk nooit komt.prachtige vergezichten,afwissellend landschap.
thijssen.w , 18/09/2014
een prachtige route met veel variaties van hoogtes en vergezichten. heel veel mooie en leuke en vooral lekkere terrasjes.(zeer belangrijk).
jean-marie , 9/09/2014
Echt een aanrader! Zeer mooie landschappen! Ons zien ze daar zeker nog terug, deze keer met de scooter.
Rinus G.M. Rabeling , 9/09/2014
Door omstandigheden zal het er in september waarschijnlijk niet meer van komen, maar we verheugen ons op het komende voorjaar. Uiteraard hebben we een en ander opgeslagen en uitgeprint. Wat in het vat zit verzuurt niet...
rik vanhoudt , 9/09/2014
prachtige route !!!! Gereden met de auto en met mooi weer Zijn echter onderweg maar éénmaal gestopt, aangezien we weinig tijd voorzien hadden. We waren echter zodanig gecharmeerd, dat we deze route nogmaals zullen rijden, en zullen dan zeker nog mooie plekjes ontdekken !!! Een aanrader voor iedereen die rustig een route wil rijden in een toch wel zéér prachtige natuur !
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (15)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen