Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (105)

 
Robert , 22/09/2015
20/9 de route gereden. Het was mooi weer dus cabrio. Het fijne aan deze tocht is dat mooie uitzichten, hellingen, afdalingen, bezienswaardigheden,... elkaar op korte afstand, dus snel opvolgen. Nooit een saai stukje rijden. Zeer compact landschap. Constant genieten. Vele terrasjes en eetgelegenheden.
Ans van de pol , 21/09/2015
We hebben de route gedownload, maar maar een gedeelte van gereden, maar dat was al prachtig. Een aanrader!!!
Patrick , 25/08/2015
Zeer mooie tocht. De moeite waard om eens te doen op een zonnige dag en cabrio te rijden.
Rita , 25/08/2015
Ontzettend mooie route, met veel bezienswaardigheden
Emanuele , 25/08/2015
Heel mooie route en schitterende landschappen. De bronwandeling is ook aan te raden. De aangeduid hotel was ook goed voor die prijsklasse, maar het drank was schandalig duur.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen