Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (110)

 
Wim en Sandra , 23/11/2015
Wij hebben deze route met onze mobilhome gedaan. Dat was zeker de moeite en haalbaar! De wandeling tussendoor was top! Moooie plekjes en vooral natuur gezien! Een aanrader!
mike , 15/11/2015
Deze lus met de motor gereden. Heuvelachtige route met toch enkele bezienswaardigheden. Ideaal om een namiddag te genieten van de panorama's aan de grensstreek.
Jo , 23/10/2015
Een mooie route in een mooi landschap. Ook onderweg is er veel te zien en kan je op verschillende plaatsen lekker iets drinken of eten. Het is lekker genieten van de dag.
Diana , 12/10/2015
Prachtige route, mooi beschreven met interessante tips o.a. horecazaken en bezienswaardigheden onderweg! Echte aanrader!
Ruud , 12/10/2015
De voerstreek is op zich een prachtig gebied met mooie vergezichten. Wij zijn er ooit op vakantie geweest. Nu met de cabrio gereden. Ik moet eerlijk bekennen dat de route door Zuid Limburg met de auto mooier is. Ook meer stops langs de route om te eten en te drinken.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen