Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en twee fietsroutes. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (139)

 
Tour , 12/04/2017

Zeer mooie route; het was er druk. Alle parkings,restaurants of bistro's waren volzet. Het eerste mooie weekeind van dit jaar. En blijkbaar was ik niet alleen met het idee deze route te rijden. Een aanrader.

Tour , 10/04/2017

Heel mooie route Verschillende mooie plaatsen leren kennen. Zeker iets om nogmaals te doen

Tour , 26/03/2017

Geweldige route! Ook zeer uitvoerig beschreven. Jammer dat de kerken niet open waren, wellicht handig de openingstijden nog toe te voegen in de beschrijving. Nooit geweten dat deze omgeving zo mooi zou zijn. Voor herhaling vatbaar!

Tour , 23/02/2017

Mooie route, niet helemaal afgereden door lichte sneeuwval. Met een motorhome is het niet altijd gemakkelijk om p alle plaatsen halt te houden

Tour , 14/02/2017

l.S De route ziet er goed uit,wij gaan daar zeker gebruik van maken . Wij willen eerst kijken of hij over kan lopen in andere route's. Dan Plannen wanneer ,als we ook de hotels besproken hebben. Groet Cor Elderhorst van den Berg

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen