Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (91)

 
Els , 30/03/2015
Wij hebben een deel van deze autoroute gedaan samen met de wandeling van 10km. Ben je op zoek naar rust,natuur en mooie landschappen. Dan is de voerstreek zeker een aanrader!
Paul molemans , 23/11/2014
Was zeker een aanrader,en een paar leuke plaatsjes om te eten en te drinken.En niet te vegeten mooie omgeving.
Janssen Jan , 20/11/2014
Mooie autoroute,indrukwekkend landschap gezien met nette verzorgde stadjes.Een heel mooi initiatief voor mensen die niet goed kunnen wandelen en fietsen.op deze manier kunnen ook zij genieten van dat natuurschoon. Echt de max.
Mart en Ludwiena , 16/11/2014
Mart, 31-10/2-11 Gestart met een bezoek aan begraafplaats Margraten, daarna de route gereden waarbij ik me aansluit bij de mening van Erwin. Geluk met het prachtige weer en dan die kleuren,schitterend. Zaterdag fietstocht naar drielandenpunt Vaals, gelukkig net voldoende stroom op de accu, mooie tocht.
erwin , 1/11/2014
Mooie en gevarieerde route met (zeker in de herfst) prachtige zichten vanuit diepe dalen en vanop hoger gelegen wegen. Route op een uitzonderlijke mooie zonnige zondagmiddag in oktober gevolgd, waardoor het onaangenaam druk was, zowel op de weg als in de horecazaken.
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen