Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (98)

 
wilma , 1/08/2015
Mooie route. We hadden een prachtige dag uitgekozen om met onze oldtimer deze route rijden. We zijn in deze omgeving bekend dus hebben hier en daar iets aangepast naar onze behoefte. Heerlijke dag, goed omschreven.
colen jp , 15/07/2015
Een prachtige rit in het mooie Limburg, we hadden fantastisch weer en dat was natuurlijk fijn op de stopplaatsen om iets te drinken en te eten. Ik heb ze gereden op de GPS coordinaten en dat ging voortreffelijk. Deze route is zeker een aanrader.
kees van rijsbergen , 1/07/2015
Probleemloos deze mooie route gereden. Leuke dorpjes vooral in de Voerstreek... Met de nodige pauzes werd het een leuke belevenis... Moet je gewoon doen!!
Marleen , 23/06/2015
het was een prachtige rit! zoveel mooie zichten en leuke dorpjes! we hadden ook echt terrasjesweer en genoten van de aangename sfeer! Zeker een aanrader!
Noël , 11/05/2015
Zeer mooie route in dit groene en glooiend landschap. Aangename afwisseling tussen natuur en bezienswaardigheden (leuke dorpjes). Beschrijving van de route was perfect. Zeker een aanrader!
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen