Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (73)

 
Hilde 25/08/2014 , 25/08/2014
Prachtige route om te rijden ook bij minder weer. We hebben met zijn allen genoten van de mooie streek.
Kathleen , 20/08/2014
We hebben de rit met de moto gedaan en hebben er reuze van genoten, heel mooie plekjes ontdekt in een prachtige omgeving, lekker gegeten en veel genoten
Jan V. , 19/08/2014
Een grandiose mooie rit
Marijke , 6/08/2014
Dit is de eerste keer dat we zo'n route gereden hebben, hebben hem in de tomtom gezet, wat ideaal, je hoeft nergens meer op te letten en kunt heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Had het pdf bestand op mijn tablet bij me en elke keer als we ergens waren las ik dat stukje, super leuk om te doen en echt een hele mooie en bijzondere route langs heel veel mooie punten, echt een aanrader !
Eric , 25/07/2014
Kenden de streek aan de Belgische kant al een tijdje. Mooie route, maar vooral op zondag toen we de route reden, kan het nogal druk zijn. Aanrader!
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (15)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen