Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en twee fietsroutes. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (144)

 
Tour , 10/06/2017

Een mooie route door het prachtige landschap en mooie dorpen waar je altijd een leuke plaats op een terras kunt vinden.

Tour , 31/05/2017

We wonen in Brabant, en hebben op een middag deze mooie route met onze cabrio gereden. Een prachtige route door een prachtig landschap. We gaan vaker routes van reisroutes.be rijden.

Tour , 31/05/2017

Zeer mooie route. Prachtige omgeving. Het was heel mooi weer, dus ideaal om erop uit te trekken. Via de route vele nieuwe plaatsen ontdekt die de moeite waard waren. Voor herhaling vatbaar. De route is gedetailleerd beschreven, spijtig - zoals Gerda zei - dat de kerken inderdaad niet open waren. De kerk van 's Gravenvoeren was open, maar toen we uitstapten, sloten ze die en was men vrij kortaf tegen ons :-(

Tour , 11/05/2017

Hele mooie route super mooie omgeving we hebben er erg van genoten

Tour , 30/04/2017

Duidelijke roetes

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen