Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en twee fietsroutes. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (151)

 
Tour , 26/08/2017

Zeer mooie route en de omgeving en de natuur in deze regio is zeker een aanrader voor iedereen die rustig wil rondtoeren en genieten, er was wel een aangename drukte van fietsers en wandelaars ,maar ja op een prachtige zomerdag wil iedereen genieten, toch.

Tour , 19/08/2017

Mooie,duidelijk en goed beschreven route. Ik heb hem al aangeraden aan vrienden. een aanrader voor iedereen.

Tour , 18/08/2017

Leuke route en goed en uitgebreid beschreven in de PDF.

Tour , 5/08/2017

Een zeer leuke route. Zeer mooie omgeving, fijne wandelingen en een ZEER gastvrije regio. Wij kenden Voeren al een beetje van de wandelingen. Maar de autoroute is zeker een aanrader. Het drielandenpunt fantastisch zeker met kinderen. Je kan er een ganse dag parkeren voor slechts 2 euro. Ook de gemeenten Epen en Slenaken meer dan de moeite waard. Meer dan een dagje waard. Prettig verblijf in Gasthof Blanckthys in 's Gravenvoeren.

Tour , 13/07/2017

Zo dichtbij en toch zo anders......... Een mooie route, geweldig mooie omgeving, leuke terrasjes. Lekker eten en drinken onderweg. Kortom een aanrader voor een gezellig dagje uit.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (16)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen