Autoroute Drielandenpunt

Autoroute Drielandenpunt
Autoroute langs het Drielandenpunt en dwars door Voeren en het Zuid-Limburgs Heuvelland. Met deze rondrit kan je op één dag dit prachtige heuvelland verkennen. De afwisseling aan bezienswaardigheden, panorama's en culinaire pleziertjes is groot. De verleiding om alles rustig en wat meer diepgaand te bezoeken zal wellicht nog groter zijn. Daarom dat je met deze autoroute er een 3- tot 5-daagse kan van maken. We hebben namelijk twee wandelingen in de Voerstreek toegevoegd en je kan ook nog twee scootertochten en twee fietsroutes downloaden van Reisroutes. We verwijzen er naar in deze autoroute. De recreatieve fietser heeft wel de hulp nodig van een elektrische aandrijving. 

GPS-tracks Drielandenpunt: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 65 km (lus)
  • Aard: auto- en motorrondrit met twee wandelingen en mogelijkheid voor activiteiten zoals fietsen met e-bikes, scootertochten en boerengolf.
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (69)

 
Eric , 25/07/2014
Kenden de streek aan de Belgische kant al een tijdje. Mooie route, maar vooral op zondag toen we de route reden, kan het nogal druk zijn. Aanrader!
Rieky , 20/07/2014
Prachtige route om te rijden. Gereden op coördinaten. Ging prima. De route brengt je naar mooie plekjes die je anders voorbijgereden zou zijn. Hou er rekening mee dat je op tijd vertrekt als je overal uit wilt stappen, en alles wilt zien. Beslist een aanrader. Genoeg te zien en te doen voor n dag of vier.
Elly , 15/07/2014
Mooie route, fijne terrassen, zoals altijd heel duidelijk. Aanrader
Frie , 15/07/2014
Gedurende een midweek een deel van de autoroute afgelegd (Teuven, Sippenaken, Gemmenich, Vaals, Epen, Slenaken, Teuven )in de plensregen. Eerder die week vanuit De Plank (Mondo Movimento) met een E-fiets een fietsroute (43km) langs fietsknooppunten gemaakt. Ideale manier om deze mooie streek te verkennen.
patrick , 7/07/2014
mooie route met een paar goede terrasjes. de route vanuit Moelingen naar het drielandenpunt is meer bergachtiger dan de terugreis via Vaals,Epen,Noorbeek. Zeker de moeite waard
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (15)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen