Autoroute Troyes en Aube en Champagne

Aube en Champagne

Aube en Champagne

Aube en Champagne
Rust gegarandeerd met deze autoroute in de Aube en Champagne, zo’n 130 km ten zuiden van Reims. Minder toeristen maar nog mooiere panorama’s over de wijngaarden en de dorpjes stralen nog meer romantiek uit. Champagne staat er uiteraard centraal want in de Aube is een kwart van alle champagnes geproduceerd en dat zal je vooral op het einde van deze rondrit zien. Het bezit unieke champagnehuizen waar je niet alleen kan proeven. Je kan er zich laten inwijden in het champagneproeven. In Troyes maken we een stadswandeling, deze stad is bekend voor zijn outlet winkels maar er wachten je verrassende beelden die nooit meer uit je geheugen zijn weg te slaan. 

Reisprogramma voorstel:
Weekendje 3 dagen
: Troyes + shopping, autoroute en Fôret d’Orient
Vakantie 5 dagen: fietstocht langs de meren, wateractiviteiten Mesnil, Troyes + shopping, autoroute Côte des Bar (Bar-sur-Aube tot Clairvaux en Essoyes tot Bar-sur-Seine), Nigloland.

GPS-tracks Aube en Champagne: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

Nog meer in de complete reisgids Champagne
Ontdek de Champagnestreek via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Drie autoroutes: Marne, bijzondere plekken en Aube maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.

Informatie

  • Afstand: 170 km (lustraject GPS)
  • Vertrekplaats:  Troyes
  • Aard: 3 tot 7-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier
Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (62)

 
Tour , 14/11/2017

Prachtige route. Voor herhaling vatbaar.

Tour , 22/09/2017

Weer een prima ervaring met jullie reisroutes. Wij worden hier echte "routiniers" in. Troyes was echt de moeite en dankzij jullie uitgebreide stadswandeling hebben we de meest interessantste plekjes gezien van deze boeiende stad. We hebben genoten, ook van de rondreis zelf. Die was ook goed uitgestippeld.

Tour , 3/05/2017

We zijn net terug van onze 8 daagse rondreis met de camper in Aube en Chammpagne waarvoor we deze 5daagse autoroute als uitgangsbasis gebruikt hebben.De tips en de beschrijving zijn waardevol en goed te volgen. Complimenten voor de 2 mooie stadswandelingen en de aangegeven fietsroutes! Helaas is het zo dat soms instanties zoals het VVV (in Troyes) verhuizen en dat kerken vanwege restauratie gesloten zijn...... We hebben de reis uitgebreid met een bezoek aan de meren en kwamen daar in contact met het verschijnsel vakwerkkerkjes (eglises en plan de bois). Een aanrader om er hier een aantal van te gaan bekijken. En ook Colombey les Deux Eglises is een aanrader voor mensen die Charles de Gaulle nog kennen..... TIP: Voor mensen die met de camper reizen: bij de plaatselijke VVV's kan men u informeren over actuele camperplaatsen en campings. Bedankt.

Tour , 5/03/2017

Heb van jullie info gebruik gemaakt om een vierdaagse uit te stippelen met de ganse familie. De gegevens zijn zeer waardevol en met de nodige variaties. Ik twijfel er niet aan dat we hierdoor een topweekend tegemoet gaan. De voorgestelde champagneroutes geven een goede kijk op de bezienswaardigheden en de wijde omgeving in deze ongetwijfeld heel mooie streek. De stadswandelingen in Epernay en Troyes zitten ook in ons programma opgenomen. Dank voor deze zeer bruikbare brochure. Met sportieve groet, Alfonso dK

Tour , 28/10/2016

Prachtige reisroute. Ook de stadswandeling in Troyes was prima. We vonden alles terug. Bedankt.

 

Download en print

Foto's (11)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen